reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Byłam dziś u lekarza i na razie widoczny jest sam pęcherzyk ciążowy, nie widać jeszcze ani zarodka ani nawet pęcherzyka żółtkowego. Lekarz kazał mi się nie martwić, bo może ciąża jest młodsza niż wynika z ostatniego okresu, zrobić jeszcze dwa razy beta hcg i w przyszłym tygodniu znowu usg. Mąż mnie pociesza, ale ja niestety jestem mocno zmartwiona.
Ja byłam tydzień temu i też sam pęcherzyk bez żółtkowego ale moja beta wtedy juz 9 tys.. Idę w pt. Też się stresuję. Jakiej wielkości pęcherzyk?

Ja ostatnie dni dosłownie wegetowałam. Dzis do południa tez. W pracy sie poprawiło i jak wrocilam do domu to zaczęłam sprzątac, zeby mi siły i chęci nie przeszły 😂 moze w końcu dzis posiedzie dłużej zamiast isc spac o 19 😬
Widziałam w rossmannie gumy z imbirem i witaminami pregna voomi chyba. Planuje kupić, niby działają na wymioty i mdłości
A ty jutro lekarz prawda? 😊Koniecznie daj znać po wizycie ❤️

Wiecie co jednak cos jest w teorii ze pierwsza wizyta powinna byc ok 3tyg po spodziewanym terminie @. Wtedy juz wiadomo co i jal i unikamy porównywania i wszystkiego co przyprawia nas o stres.
Ja dzis zdycham, boli brzuch po bokach, jestem chudzielec takze być moze sie wszystlo rozpycha.
Zaraz idziemy na meczyk do znajomych ale chyba wolałbym pod kocyk i spac😔

Cześć ja przez te upały wegetuje dlatego nic nie pisze, ale czytam zeby wiedzieć co u Was :) w dodatku cały czas mi się chce spać

A tak sobie dogadzam 😁😁
20210622_195454.jpg

reklama
Wydaje mi się, że to mocz i morfologia 😉

Ja ostatnie dni dosłownie wegetowałam. Dzis do południa tez. W pracy sie poprawiło i jak wrocilam do domu to zaczęłam sprzątac, zeby mi siły i chęci nie przeszły 😂 moze w końcu dzis posiedzie dłużej zamiast isc spac o 19 😬
Widziałam w rossmannie gumy z imbirem i witaminami pregna voomi chyba. Planuje kupić, niby działają na wymioty i mdłości
Daj znać jak przetestujesz, mnie męczą niby tylko nudności, ale ciągną się od rana do wieczora 🙄

Ja już chce drugi trymestr 😅

Do góry