reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Wrzucę jeszcze raz ,.bo kurde siostra,mama,bratowa i szwagierka
Najblizsze osoby, które wiedzą i którym pokazałam zdjęcie i one wszystkie twierdza że są dwa
A Ja tak bylam wpatrzona w pęcherzyk że nawet nie zauważyłam że tam coś jeszcze jest🤔
Jeszcze siostra mi powiedziała że lekarz się zawsze mówi od razu bo jeden z pęcherzyków lubi się wchłonąć 🙄
Napiszcie co myślicie, bo zwarjuje do 5 lipca 🤦‍♀️🤷‍♀️
Chodź mi o to zaznaczone, bo tamto drugie to napreno pęcherzyk

Załączniki

• ad9eb86f-9759-4b1d-b33b-565000c4a475.jpg
    ad9eb86f-9759-4b1d-b33b-565000c4a475.jpg
    85,6 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Też się staram uczyć trzymać dystans do tego co czytam na forach. Ale ciekawość bierze górę, lubię wiedzieć co się dzieje w moim ciele.
Czy któras z was badała betę w 6/7 tyg? Czy ona na tym etapie nadal powinna przyrastać conajmniej 66% co 48h? Dwa dni temu miałam 41500 więc się zastanawiam jaki wynik z dziś będzie ok. Zaraz nie starczy widelek jak ma nadal tak szybko rosnac

Ja po 4 miesiącach solidnej suplementacji ładnie podniosłam sobie poziom 🙂 polecam dr Jacobs d3k2 forte, trochę kosztują ale starczaja na długo i naprawdę dobrze się wchłaniają.
Homocysteina też jest bardzo ważna, ale o tym lekarze nawet nie wspominają 🙄
Myślę ze te bardziej szczegolowe badania to juz w kierunku osób po poronieniach, problemach zdrowotnych co wiaze sie z braniem roznych leków a jak to sie ma do witamin to wiadomo hmm. Szczerze to pierwszy raz słyszę o badaniu homocysteiny😬
Gorzej bazgroli odemnie 🤣🤣🤣
Wiecie co jednak cos jest w teorii ze pierwsza wizyta powinna byc ok 3tyg po spodziewanym terminie @. Wtedy juz wiadomo co i jal i unikamy porównywania i wszystkiego co przyprawia nas o stres.
Ja dzis zdycham, boli brzuch po bokach, jestem chudzielec takze być moze sie wszystlo rozpycha.
Zaraz idziemy na meczyk do znajomych ale chyba wolałbym pod kocyk i spac😔

Biedna. Ja do 16 spoko a potem brzuch balon i taki wrażliwy ale nie ze boli. Juz lepiej

Wrzucę jeszcze raz ,.bo kurde siostra,mama,bratowa i szwagierka
Najblizsze osoby, które wiedzą i którym pokazałam zdjęcie i one wszystkie twierdza że są dwa
A Ja tak bylam wpatrzona w pęcherzyk że nawet nie zauważyłam że tam coś jeszcze jest🤔
Jeszcze siostra mi powiedziała że lekarz się zawsze mówi od razu bo jeden z pęcherzyków lubi się wchłonąć 🙄
Napiszcie co myślicie, bo zwarjuje do 5 lipca 🤦‍♀️🤷‍♀️
Chodź mi o to zaznaczone, bo tamto drugie to napreno pęcherzyk
Nie mam pojęcia 🤔
A chcesz by byly dwa? 😆

A ktoś ma radę jak radzić sobie z wachaniami nastrojów? O ile z fizycznymi dolegliwościami jakoś sobie można poradzić o tyle z psychika już nie daje rady. :( Jeszcze mąż mnie przed chwilą dobił że jedzie do Szczecina bo mają jakąś kolejną instalacje do zrobienia i nie wie jak późno wróci w niedzielę. A nastawił mnie na sobotę myślałam że chociaż w niedzielę będzie miał wolne i posiedzimy razem w domu. A tu on wróci o północy i o 5 rano znowu do roboty. Nie ja nie zgadzam się. Ma wziąć wolne w poniedziałek i iść ze mną na USG. 😠 Jestem zła ale naprawdę chce mi się ryczeć. 😭 Nie umiem być sama. Jeszcze starszy syn w poniedziałek jedzie na tydzień nad morze. I już całkiem zostanę sama. 😭😭 Pomocy!!
Nie będziesz sama. Masz Nas😘😘😘
Pisz pisz pisz

reklama
Hej 🙂
5 tydzień dzisiaj się zaczął. Tak od pół godziny mam takie dziwne palenie/ból w górze brzucha. To może być zgaga? Nie miewałam raczej wcześniej, a słyszałam że to zazwyczaj jest w mostku i promieniuje do góry, a mnie boli pod mostkiem, podbrzusze nie boli. 🤔

Do góry