reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Wrzucę jeszcze raz ,.bo kurde siostra,mama,bratowa i szwagierka
Najblizsze osoby, które wiedzą i którym pokazałam zdjęcie i one wszystkie twierdza że są dwa
A Ja tak bylam wpatrzona w pęcherzyk że nawet nie zauważyłam że tam coś jeszcze jest🤔
Jeszcze siostra mi powiedziała że lekarz się zawsze mówi od razu bo jeden z pęcherzyków lubi się wchłonąć 🙄
Napiszcie co myślicie, bo zwarjuje do 5 lipca 🤦‍♀️🤷‍♀️
Chodź mi o to zaznaczone, bo tamto drugie to napreno pęcherzyk

Załączniki

• ad9eb86f-9759-4b1d-b33b-565000c4a475.jpg
    ad9eb86f-9759-4b1d-b33b-565000c4a475.jpg
    85,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Też się staram uczyć trzymać dystans do tego co czytam na forach. Ale ciekawość bierze górę, lubię wiedzieć co się dzieje w moim ciele.
Czy któras z was badała betę w 6/7 tyg? Czy ona na tym etapie nadal powinna przyrastać conajmniej 66% co 48h? Dwa dni temu miałam 41500 więc się zastanawiam jaki wynik z dziś będzie ok. Zaraz nie starczy widelek jak ma nadal tak szybko rosnac

Ja po 4 miesiącach solidnej suplementacji ładnie podniosłam sobie poziom 🙂 polecam dr Jacobs d3k2 forte, trochę kosztują ale starczaja na długo i naprawdę dobrze się wchłaniają.
Homocysteina też jest bardzo ważna, ale o tym lekarze nawet nie wspominają 🙄
Myślę ze te bardziej szczegolowe badania to juz w kierunku osób po poronieniach, problemach zdrowotnych co wiaze sie z braniem roznych leków a jak to sie ma do witamin to wiadomo hmm. Szczerze to pierwszy raz słyszę o badaniu homocysteiny😬
Gorzej bazgroli odemnie 🤣🤣🤣
Wiecie co jednak cos jest w teorii ze pierwsza wizyta powinna byc ok 3tyg po spodziewanym terminie @. Wtedy juz wiadomo co i jal i unikamy porównywania i wszystkiego co przyprawia nas o stres.
Ja dzis zdycham, boli brzuch po bokach, jestem chudzielec takze być moze sie wszystlo rozpycha.
Zaraz idziemy na meczyk do znajomych ale chyba wolałbym pod kocyk i spac😔

Biedna. Ja do 16 spoko a potem brzuch balon i taki wrażliwy ale nie ze boli. Juz lepiej

Wrzucę jeszcze raz ,.bo kurde siostra,mama,bratowa i szwagierka
Najblizsze osoby, które wiedzą i którym pokazałam zdjęcie i one wszystkie twierdza że są dwa
A Ja tak bylam wpatrzona w pęcherzyk że nawet nie zauważyłam że tam coś jeszcze jest🤔
Jeszcze siostra mi powiedziała że lekarz się zawsze mówi od razu bo jeden z pęcherzyków lubi się wchłonąć 🙄
Napiszcie co myślicie, bo zwarjuje do 5 lipca 🤦‍♀️🤷‍♀️
Chodź mi o to zaznaczone, bo tamto drugie to napreno pęcherzyk
Nie mam pojęcia 🤔
A chcesz by byly dwa? 😆

A ktoś ma radę jak radzić sobie z wachaniami nastrojów? O ile z fizycznymi dolegliwościami jakoś sobie można poradzić o tyle z psychika już nie daje rady. :( Jeszcze mąż mnie przed chwilą dobił że jedzie do Szczecina bo mają jakąś kolejną instalacje do zrobienia i nie wie jak późno wróci w niedzielę. A nastawił mnie na sobotę myślałam że chociaż w niedzielę będzie miał wolne i posiedzimy razem w domu. A tu on wróci o północy i o 5 rano znowu do roboty. Nie ja nie zgadzam się. Ma wziąć wolne w poniedziałek i iść ze mną na USG. 😠 Jestem zła ale naprawdę chce mi się ryczeć. 😭 Nie umiem być sama. Jeszcze starszy syn w poniedziałek jedzie na tydzień nad morze. I już całkiem zostanę sama. 😭😭 Pomocy!!
Nie będziesz sama. Masz Nas😘😘😘
Pisz pisz pisz

reklama
Hej 🙂
5 tydzień dzisiaj się zaczął. Tak od pół godziny mam takie dziwne palenie/ból w górze brzucha. To może być zgaga? Nie miewałam raczej wcześniej, a słyszałam że to zazwyczaj jest w mostku i promieniuje do góry, a mnie boli pod mostkiem, podbrzusze nie boli. 🤔

Do góry