reklama
Inffinito2
Fanka BB :)
Tak, wizyta w czwartekAa ok, no to jak lekarz każe to co innego a wizytę masz w czwartek, tak?
Szczerze mówiąc, te mdłości mnie tak męczą, że bardziej niż na tą wizytę czekam na jakieś zbawienie w temacie samopoczucia
A jak u was sie rozwija sytuacja?
Ja_niagara
Cześć Wam, maskara nie funkcjonuje kompletnie w tych gorączkach wczoraj też Was czytałam, ale kompletnie nie mam weny na pisanie
Napawam się ostatnimi chwilami spokoju, bo od piątku wakacje będzie szaleństwo w domu
Napawam się ostatnimi chwilami spokoju, bo od piątku wakacje będzie szaleństwo w domu
moja trzeciaZ mężem mamy w palanch koszenie trawy ale co wyjdzie zobaczymy a tak pół dnia lenistwa będzie. Lutowa ciąża to wasza która będzie? Moja druga
Ankaaalat25
Aktywna w BB
Hej. U mnie wszystko dobrze oprócz tego, że zaczęłam wymiotować i to już fajne nie jest. W pierwszej ciąży trzymało mnie do końca 7 miesiąca jestem strasznie senna. Nie mogę się dobudzić w nocy nawet na wstanie siusiu
Stelle
Ojej, ale faktycznie tak słabo się czujesz? Biedna mnie odrobinkę dzisiaj mdlilo ale jechałam rano na badania i to raczej z głoduHejka. Jak tam dzisiaj? Ja zrobiłam sobie wagary, zadzwoniłam rano do pracy że się źle czuje i potrzebuje urlop i teraz jeszcze w łóżeczku się wyleguje.
Ciekawe czy zobaczysz już serduszko ekscytują mnie te Wasze wizyty przykro mi że musisz się tak leczyćTak, wizyta w czwartek
Szczerze mówiąc, te mdłości mnie tak męczą, że bardziej niż na tą wizytę czekam na jakieś zbawienie w temacie samopoczucia
edit: miało być "męczyć" na końcu
Ostatnia edycja:
agabaj92
A który masz tydzień ciąży?Tak, wizyta w czwartek [emoji4]
Szczerze mówiąc, te mdłości mnie tak męczą, że bardziej niż na tą wizytę czekam na jakieś zbawienie w temacie samopoczucia[emoji120]
agabaj92
Brawo gratulacje, ja zrobiłam jeden test dość wyraźna kreska więc pora umówić się do lekarza. Ostatnią miesiączkę kiedy miałaś?Hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam 4 testy domowe- wszystkie pozytywne, beta z krwi 7000, progesteron trochę ponad 10. Do lekarza wybieram się w środę. Bardzo się boję.
reklama
Coffe18
Hihihi kochana ja już chyba nawet mam wózek upatrzonyU nas też dzisiaj burza przeszła i żar ustąpił.
Jestem maniaczką obserwowania burz. W sensie wirtualnie patrzę gdzie jaka się pojawi w Polsce dzisiaj w pracy urobilam się po pachy, ale lubię tak, bo czas wtedy tak szybko zasuwa w domu przeglądam łóżeczka, komodki przewijaki wózki. Nie mogę się powstrzymać poprostu.
Mam strasznie pozytywny nastrój oby został ze mną jak najdłużej.
Krecha na kichowym teście, już identiko jak kontrolna.
Byle do poniedziałku 28.06 - moja pierwsza wizyta.
Uwielbiam oglądać maleńkie ciuszki , przytulaczki , łóżeczka - no coś pieknego