reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Hejka. Jak tam dzisiaj? Ja zrobiłam sobie wagary, zadzwoniłam rano do pracy że się źle czuje i potrzebuje urlop i teraz jeszcze w łóżeczku się wyleguje.

reklama
Z mężem mamy w palanch koszenie trawy ale co wyjdzie zobaczymy a tak pół dnia lenistwa będzie. Lutowa ciąża to wasza która będzie? Moja druga

Cześć Wam, maskara nie funkcjonuje kompletnie w tych gorączkach 🥵 wczoraj też Was czytałam, ale kompletnie nie mam weny na pisanie 😒

Napawam się ostatnimi chwilami spokoju, bo od piątku wakacje 🥴🙈 będzie szaleństwo w domu 😬

Z mężem mamy w palanch koszenie trawy ale co wyjdzie zobaczymy a tak pół dnia lenistwa będzie. Lutowa ciąża to wasza która będzie? Moja druga
moja trzecia

Hej. U mnie wszystko dobrze oprócz tego, że zaczęłam wymiotować i to już fajne nie jest. W pierwszej ciąży trzymało mnie do końca 7 miesiąca 😒 jestem strasznie senna. Nie mogę się dobudzić w nocy nawet na wstanie siusiu😂😂

Hejka. Jak tam dzisiaj? Ja zrobiłam sobie wagary, zadzwoniłam rano do pracy że się źle czuje i potrzebuje urlop i teraz jeszcze w łóżeczku się wyleguje.
Ojej, ale faktycznie tak słabo się czujesz? Biedna 😞 mnie odrobinkę dzisiaj mdlilo ale jechałam rano na badania i to raczej z głodu 🤷‍♀️
Tak, wizyta w czwartek 😊
Szczerze mówiąc, te mdłości mnie tak męczą, że bardziej niż na tą wizytę czekam na jakieś zbawienie w temacie samopoczucia🙏
A jak u was sie rozwija sytuacja?
Ciekawe czy zobaczysz już serduszko 🥰 ekscytują mnie te Wasze wizyty 😁 przykro mi że musisz się tak leczyć 😞
edit: miało być "męczyć" na końcu 🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam 4 testy domowe- wszystkie pozytywne, beta z krwi 7000, progesteron trochę ponad 10. Do lekarza wybieram się w środę. Bardzo się boję.

Hej dziewczyny, wczoraj zrobiłam 4 testy domowe- wszystkie pozytywne, beta z krwi 7000, progesteron trochę ponad 10. Do lekarza wybieram się w środę. Bardzo się boję.
Brawo gratulacje, ja zrobiłam jeden test dość wyraźna kreska więc pora umówić się do lekarza. Ostatnią miesiączkę kiedy miałaś?

reklama
U nas też dzisiaj burza przeszła i żar ustąpił.
Jestem maniaczką obserwowania burz. W sensie wirtualnie patrzę gdzie jaka się pojawi w Polsce 😃 dzisiaj w pracy urobilam się po pachy, ale lubię tak, bo czas wtedy tak szybko zasuwa 😃 w domu przeglądam łóżeczka, komodki przewijaki wózki. Nie mogę się powstrzymać poprostu. 😉
Mam strasznie pozytywny nastrój oby został ze mną jak najdłużej.
Krecha na kichowym teście, już identiko jak kontrolna.
Byle do poniedziałku 28.06 - moja pierwsza wizyta.
Hihihi kochana ja już chyba nawet mam wózek upatrzony 🤣🤣🤣😍
Uwielbiam oglądać maleńkie ciuszki , przytulaczki , łóżeczka - no coś pieknego ❤️

Do góry