Jeśli chodzi o energię, a właściwie jej brak, to mam identycznie. Jakbym miała możliwość, to w ciągu dnia zaliczałabym chyba kilka drzemekHej w kolejny upalny dzień
Ale mnie biora zachcianki, w pierwszej ciąży tak nie mialam a teraz klasyk, najpierw malosolne ogorasy a potem micha owoców z bita smietana no masakra...
Do tego totalny brak energii... Wegetacja oby do 2 trym
reklama
Stelle
Fanka BB :)
Podpisuję się pod tym rękami i nogami byłam u koleżanki na ploteczkach, wracałam do domu z myśla ze na pewno sporo napisalyscie w tym czasie i fajnie zleci mi wieczór na czytaniu a tu ciiiiszaHej dziewczyny. Jak jestem zarobiona w pracy to jedna za drugą pisze że nie mogę potem nadrobić a jak teraz na spokojnie coś bym poczytała to tu cisza
U mnie zbierało się na burze, ale przeszła gdzieś bokiem. Na szczęście powietrze się trochę ochłodziło i jest całkiem przyjemnie
Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim
Ja co prawda mam termin na 29.01 i rozgościłam się wśród styczniowych przyszłych mam, ale jeszcze wszystko może się zdarzyć - pobędę z Wami także i tutaj Zwłaszcza, że styczniowe mamy to już nawet i 12 tc, a ja dobiłam właśnie do 8
To moja pierwsza ciąża. Obecnie 8+3, jestem po pierwszym usg, wszystko ok - czekam teraz na prenatalne za miesiąc
Jak się czujecie?
Ja co prawda mam termin na 29.01 i rozgościłam się wśród styczniowych przyszłych mam, ale jeszcze wszystko może się zdarzyć - pobędę z Wami także i tutaj Zwłaszcza, że styczniowe mamy to już nawet i 12 tc, a ja dobiłam właśnie do 8
To moja pierwsza ciąża. Obecnie 8+3, jestem po pierwszym usg, wszystko ok - czekam teraz na prenatalne za miesiąc
Jak się czujecie?
Stelle
No to faktycznie bliżej Ci do nas myślę że część z nas może rozpakować się w styczniu ja oprócz tkliwych piersi nie czuje się w ogóle ciążowo a Ty jak?Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim
Jak się czujecie?
agabaj92
Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim [emoji3059]
Ja co prawda mam termin na 29.01 i rozgościłam się wśród styczniowych przyszłych mam, ale jeszcze wszystko może się zdarzyć - pobędę z Wami także i tutaj [emoji3526] Zwłaszcza, że styczniowe mamy to już nawet i 12 tc, a ja dobiłam właśnie do 8
Jak się czujecie?
U mnie na listopadowych 2020 połowa w tym ja rozpakowałyśmy się w październiku nawet jedna z grudnia jest. Gratulacje wam obu. Ja chyba będę lutową mamą znów niby wg apki 5 tcNo to faktycznie bliżej Ci do nas [emoji16] myślę że część z nas może rozpakować się w styczniu [emoji2368] ja oprócz tkliwych piersi nie czuje się w ogóle ciążowo [emoji2955] a Ty jak?
U nas też dzisiaj burza przeszła i żar ustąpił.
Jestem maniaczką obserwowania burz. W sensie wirtualnie patrzę gdzie jaka się pojawi w Polsce dzisiaj w pracy urobilam się po pachy, ale lubię tak, bo czas wtedy tak szybko zasuwa w domu przeglądam łóżeczka, komodki przewijaki wózki. Nie mogę się powstrzymać poprostu.
Mam strasznie pozytywny nastrój oby został ze mną jak najdłużej.
Krecha na kichowym teście, już identiko jak kontrolna.
Byle do poniedziałku 28.06 - moja pierwsza wizyta.
Jestem maniaczką obserwowania burz. W sensie wirtualnie patrzę gdzie jaka się pojawi w Polsce dzisiaj w pracy urobilam się po pachy, ale lubię tak, bo czas wtedy tak szybko zasuwa w domu przeglądam łóżeczka, komodki przewijaki wózki. Nie mogę się powstrzymać poprostu.
Mnie bardzo dokuczały piersi w 6-7 tc, teraz trochę odpuściłyNo to faktycznie bliżej Ci do nas myślę że część z nas może rozpakować się w styczniu ja oprócz tkliwych piersi nie czuje się w ogóle ciążowo a Ty jak?
Jestem też wrażliwa na zapachy, ale też chyba już się przyzwyczaiłam, bo jakby wszystko mi mniej dokucza. Czasem też mam lekkie mulenie w żołądku, ale wrzucenie przekąski załatwia sprawę. Poza tym czuję się świetnie, brzucho tylko wywala mi wieczorami tak, że wyglądam jak w 4-5 mscu
Stelle
Mnie to dobija że ten 28 jest taki odległy... pocieszam się że już poniedziałek znów za nami. Tobie chociaż fajnie w pracy czas leci. Bo ja to mam taką powolną egzystencję że czasami już wolniej się chyba nie da musiałabym jutro posprzątać, zrobić pranie... Oby nie było takiego upałuU nas też dzisiaj burza przeszła i żar ustąpił.
reklama
FitMum
Ja wczoraj ostani test. Nie mogłam sie powstrzymaćU nas też dzisiaj burza przeszła i żar ustąpił.
Dzis niby 5t3d