Stelle
Fanka BB :)
Moja apka z kalendarzyka pokazuje 5+4 a preglife 5+3. To idziemy łeb w łeb ciekawe jak to u mnie jest naprawdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja apka z kalendarzyka pokazuje 5+4 a preglife 5+3. To idziemy łeb w łeb ciekawe jak to u mnie jest naprawdę
Mi tez wcześniejsza pokazywala 5+4 ale teraz mam ta ciaza plus i juz niech tak bedzieNo ciekawe jak wyglądają te Nasze okruszkiMoja apka z kalendarzyka pokazuje 5+4 a preglife 5+3. To idziemy łeb w łeb ciekawe jak to u mnie jest naprawdę
Po co badasz jeszcze betę?Cześć!
u mnie beta z wczoraj 40855.
W czwartek badanie a ja znów czuje się tragicznie No nic, zaraz sie zbieram do pracy!
Miłego dnia dla was!
Ja mam 4+3 bynajmniej apka tak pokazuje więc tydzień niż wy. A termin na kiedy macie?
Z tego co wiem to powtarza się po 48h czy dobrze wzrasta betaPo co badasz jeszcze betę? [emoji848]
Ja dzisiaj 5+1. Miłego dnia
Ja jak zbadałam przy takiej ilości, po 48h powtórzyłam i miałam przyrost tylko 20 kilka %, zaczęłam tutaj panikować - to zostałam zbesztana, usłyszałam „kto Tobie kazał robić teraz bete, szkodzisz dziecku, ogarnij się” ale na szczęście też któraś tutaj też napisała, że hcg po 6 tygodniu wolniej już wzrasta więc mnie trochę uspokoiła. Dziś po 18 mam wizytę, więc zobaczymy co będzie, mam nadzieję, że wszystko dobrze piersi już mnie tak bardzo nie bolą, natomiast męczą od kilku dni nudności. Dziś rano prawie zwymiotowałam, ale zimny prysznic pomógłCześć!
u mnie beta z wczoraj 40855.
W czwartek badanie a ja znów czuje się tragicznie No nic, zaraz sie zbieram do pracy!
Miłego dnia dla was!
Ja dzisiaj 5+1. Miłego dnia
Właśnie dlatego pytam przy takich wartościach beta na pewno nie będzie przyrastać tak szybko jak na początku. Teraz nawet jeśli przyrost jest bardzo niski to i tak najważniejszy jest obraz USG więc to niepotrzebne koszta i przede wszystkim stres ☺Ja jak zbadałam przy takiej ilości, po 48h powtórzyłam i miałam przyrost tylko 20 kilka %, zaczęłam tutaj panikować - to zostałam zbesztana, usłyszałam „kto Tobie kazał robić teraz bete, szkodzisz dziecku, ogarnij się” ale na szczęście też któraś tutaj też napisała, że hcg po 6 tygodniu wolniej już wzrasta więc mnie trochę uspokoiła. Dziś po 18 mam wizytę, więc zobaczymy co będzie, mam nadzieję, że wszystko dobrze piersi już mnie tak bardzo nie bolą, natomiast męczą od kilku dni nudności. Dziś rano prawie zwymiotowałam, ale zimny prysznic pomógł
Aa ok, no to jak lekarz każe to co innego a wizytę masz w czwartek, tak?Betę kazał mi lekarz jeszcze wykonać. Pewnie dlatego ze te początkowe wartości były bardzo wysokie na własna rękę juz bym jej nie badała, bo faktycznie po co