agabaj92
Fanka BB :)
Spokojnie będzie dobrze, a wypowiedzenia nie możesz cofnąć? Bo z tego co kojarzę to dopiero od potwierdzonego 12 tyg ciąży kobieta jest chroniona. Czy ja spokojniejsza nie wiem, w domu 8 miesięczny syn, a myślałam że zajde trochę później a tu bach.Ostatnia miesiączka 3 maj. Zawsze miałam nieregularne cykle i dość niski progesteron (brałam duphaston). Teraz lekarz również zalecił mi wspomaganie się duphastonem. Straszna ze mnie panikara, boję się, że coś będzie nie tak. W dodatku za dwa tygodnie bronię pracę dyplomową i jakiś miesiąc temu złożyłam wypowiedzenie w pracy. Mam nadzieję, że mimo to jestem jakoś chroniona. Tak bardzo się stresuje, a wiem że to ostatnia rzecz, która jest mi teraz potrzebna. To moja pierwsza ciąża.
Gratuluję Tobie 2 kresek mam nadzieję, że czujesz się o wiele spokojniej niż ja.
Ja też mam trochę rzeczy po synu ale nie wiem jak będzie z rozmiarem no i jaka płeć.A ja mam dużo po dzieciakach wiec obejdzie się bez większych zakupów [emoji28] jedyne co to ubranek nie mam wcale [emoji85] zdążyłam wszystko posprzedawać i powydawać [emoji51]