reklama
FitMum
Fanka BB :)
Oczywiście ze można ale nie robiłabym z lodu a moczyla szmatkę w zimnej wodzie. Poparzylas sie?Moje piersi w gorączce. Robię okłady z lodu. Myślicie ze można? Zmierzyłam temperature piersi i jest 37.5 masakra.
Nie. Mam takie jakbym miała nawał pokarmuOczywiście ze można ale nie robiłabym z lodu a moczyla szmatkę w zimnej wodzie. Poparzylas sie?
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Też ją mamJednak apka ciąża + jeszcze lepsza. Sa tam nawet imiona do wybrania
Ja_niagara
Ooo Nikodem i Leon tez mi się podobają do chłopców w ogóle więcej imion mi się podoba niż dziewczęcychCo do imion to ja już mam 3,5 letniego Nikodema cuuuudowne dziecko, wiecznie radosny, mądry i cwany a argumentem jak walnie to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Dla drugiego chłopca to mamy zaklepane Leon ale żeńskie to mi się żadne nie podoba
ja też, ja też mamTeż ją mam
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Cieszę się bardzo z kropeczi Twojej. Dobrego popołudniaZobacz załącznik 1285407
Hej! wczoraj byłam u lekarza 5+4 i widać zarodek i bijące serduszko! Kamień z serca mimo plamien dzidzia się rozwija oby tak dalej
Inffinito2
Cudowna wiadomość. Dokładnie, oby tak dalejZobacz załącznik 1285407
Hej! wczoraj byłam u lekarza 5+4 i widać zarodek i bijące serduszko! Kamień z serca mimo plamien dzidzia się rozwija oby tak dalej
Ja_niagara
Super wieści, gratulacje!Zobacz załącznik 1285407
reklama
FitMum
Musze szybciej kodować informacje. Nadal karmisz?
Nie. Mam takie jakbym miała nawał pokarmu
Sie mi buzka cieszyZobacz załącznik 1285407