reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Nie ale tak mnie bola 😃 lód bardzo mi pomógł. Zszedł mi ten gorąc z piersi. Masakra to była.
No to dobrze ze przeszlo. Mnie bolaly bardzo przy nawale ale miałam je xxxx razy wieksze i tak chodzilam po scianach 3dni przy trzecim🤣
Oczywiście nie straszę. Nie mialam az tak bardzo wcześniej 😆

Jak sie czujecie??

Wypełniam dokumenty do szkoly dziecka. Swoje i jak caly dzien czulam sie zajebiscie tak teraz lekko podbrzusze pobolewa albo uczucie jak zakwasy w pachwinach.

No to dobrze ze przeszlo. Mnie bolaly bardzo przy nawale ale miałam je xxxx razy wieksze i tak chodzilam po scianach 3dni przy trzecim🤣

Jak sie czujecie??

Wypełniam dokumenty do szkoly dziecka. Swoje i jak caly dzien czulam sie zajebiscie tak teraz lekko podbrzusze pobolewa albo uczucie jak zakwasy w pachwinach.
Ja miałam kamienie przy nawale więc wiem o czym mówisz 😃 Dzisiaj miałam miękkie ale bolały podobnie. Ech.

Jak sie czujecie??

Tez mam takie zakwasy ze chodzic ledwo moge, ale tylko z jednej strony🙄

Upaly nie daja zyc, masakra.

Nawal mialam chyba z 2 razy... Nawet nie chce myśleć ze ponownie to bede przechodzić. Problem zawsze dotyczyl jednehj piersi.

Weekend milo spedzony, meczyk zaliczony, babskie spotkanie tez. Miłego wieczorku 😘

Tez mam takie zakwasy ze chodzic ledwo moge, ale tylko z jednej strony🙄

Upaly nie daja zyc, masakra.

Nawal mialam chyba z 2 razy... Nawet nie chce myśleć ze ponownie to bede przechodzić. Problem zawsze dotyczyl jednehj piersi.

Weekend milo spedzony, meczyk zaliczony, babskie spotkanie tez. Miłego wieczorku 😘
Powiem szczerze ze bylam przygotowana ale nie na taki hardcore. Dziecko karmilam praktycznie lezac bo sie biedny krztusił zbyt szybko wylatujacym mlekiem😱😱😱
Wyglądałam karykaturalnie 🤣
Potem co rusz robily mi sie guzy ale zawsze udawalo minsie je rozmasowac przy karmieniu choc bolalo w ciul.
Ale na szczęście szybko mija i sie zapomina przez co chce sie przejsx przez to znów 🤣🤣🤣

Milego Wieczorku :)
U mnie tez upał. Szukam wlasnie do mojej pergoli jakies plchtaly aby sie odslonic od słońca bo sie dlugo wysiedziec nie da 😆 i chyba zrobię to sama🤔

Jeśli chodzi o samopoczucie to u mnie bez zmian... Fatalnie znoszę te upały. Ledwo chodzę 🙄 byliśmy na grillu u rodziców, zrobiłam kilka kursów po schodach jak znosiliśmy rzeczy i czuje teraz podbrzusze. Co najmniej jakbym tam kamienie nosiła 🤨
A jutro u nas zapowiada się 32 stopnie... Nie wiem jak to przeżyje 🙈😓

reklama
Witajcie brzuchatki. Mam pytanie - zrobiłam test ciążowy na trzy dni przed okresem (cykle 31-dniowe, regularne) czy warto iść od razu na krew żeby coś wyszło?

Do góry