reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Jaka różnorodność imion 😁 mało które się powtarzały 😁 a znacie to powiedzenie, że stając przed wyborem imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nienawidzisz 😂😂😂 ja zawsze analizuje jakie dzieci ze żłobka kojarzę z danym imieniem i zastanawiam się czy dobrze mi się kojarzy 🙈 bo mam już kilka takich, które potwierdzają że są obciążone złymi zachowaniami itd 😋

U mnie kolejna bezsenna noc. Już czytałam w internecie, że podobno tak się zdarza w pierwszym trymestrze. Kładę się do łóżka i nie potrafię zasnąć 🙄 wiercę się z boku na bok, dzisiaj zasnęłam koło 3 🤷‍♀️
Ja mam tak samo 😂 od razu myślę o dziecku z przedszkola. Tak po prostu jest 🤪

reklama
Jaka różnorodność imion 😁 mało które się powtarzały 😁 a znacie to powiedzenie, że stając przed wyborem imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nienawidzisz 😂😂😂 ja zawsze analizuje jakie dzieci ze żłobka kojarzę z danym imieniem i zastanawiam się czy dobrze mi się kojarzy 🙈 bo mam już kilka takich, które potwierdzają że są obciążone złymi zachowaniami itd 😋

U mnie kolejna bezsenna noc. Już czytałam w internecie, że podobno tak się zdarza w pierwszym trymestrze. Kładę się do łóżka i nie potrafię zasnąć 🙄 wiercę się z boku na bok, dzisiaj zasnęłam koło 3 🤷‍♀️
Też tak mam i coś w tym jest 😉 ale jeśli któraś chce bardzo żywiołowego chłopca z charakterem to polecam imię Igor 😅🙈

Co do imion to ja już mam 3,5 letniego Nikodema 😅 cuuuudowne dziecko, wiecznie radosny, mądry i cwany 😆 a argumentem jak walnie to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Dla drugiego chłopca to mamy zaklepane Leon ale żeńskie to mi się żadne nie podoba 🙈

Hej 😊 tez pozwoliłam córce wybrać imię dla brata, dumna jest cały czas 😄
Teraz mi się do dziewczynki podoba Kinga albo Kornelia z imieniem dla chłopca mam problem 🙈 Może Szymon albo Patryk, ale to pewnie się jeszcze zmieni 😅
Mi moje imię (Kinga) nie podobało się aż do studiów, zawsze byłam jedna. Teraz to imię staje się bardziej popularne. Nam podoba się Oksana- również mało spotykane, Ola, mąż chce Kornelia a dla chłopca imienia brak 🙈

Jejku, ja znoszę te upały jakbym była co najmniej w 8 miesiącu 🤦‍♀️ ale mąż machnął na szybko obiad bo z tego ciepła nawet jeść się nie chce 🙈 i jedziemy do chrześniaków na basen 👙

Załączniki

• Screenshot_2021-06-20-14-45-19-215_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-06-20-14-45-19-215_com.miui.gallery.jpg
    155,8 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry