reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️
Ja właśnie w okolicach spodziewanej miesiączki lekkie zaparcia, a potem kilka dni po kilka razy do toalety, ale teraz już w połowie 6tego tygodnia jest normalnie ;)

reklama
5w0d, mała kropeczka jest, to najważniejsze, teraz niech rośnie [emoji3059] od razu po usg miałam badanie krwi i moczu (jak na złość nie chciało mi się i czekałam na ten moment haha), mam przyjść jak będą wyniki [emoji2]

ciśnienie 101/70 ktoś tez ma takie niskie?
ja od zawsze, najczęściej i niższe 97/65 na przykład

5w0d, mała kropeczka jest, to najważniejsze, teraz niech rośnie [emoji3059] od razu po usg miałam badanie krwi i moczu (jak na złość nie chciało mi się i czekałam na ten moment haha), mam przyjść jak będą wyniki [emoji2]

ciśnienie 101/70 ktoś tez ma takie niskie?
ja od zawsze, najczęściej i niższe 97/65 na przykład
Też mam takie niskie ciśnienie widocznie taka nasza uroda. Niech kropeczka rośnie zdrowo 😊

dziękuję, oby [emoji847]
mam wrażenie, że moja pani gin ma słaby sprzęt, wszytko jakieś takie rozmazane, nawet literki
20210602_151448.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2021-06-02-17-49-31-892_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2021-06-02-17-49-31-892_com.facebook.orca.jpg
    234,4 KB · Wyświetleń: 82
Już po badaniu . Pęcherzyk ma 6 mm a w srodeczku malusienki zarodek 🥰i przebłyski pulsowania 😍. Także niewiem czy nie skończę na styczniowych mamuskach 😍 ale na to dokładnie poczekam do 14 czerwca .

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️
Ja niestety tez z zaparciami. To byl impuls, zeby zrobić test 😅 ale jest coraz lepiej.

reklama
To moje zdjęcie z 6 tc z poprzedniej ciąży. Też nie jest wyraźne napewno następne będą już wyraźniejsze
pewnie tak, a u mnie dopiero 5w0d, więc ten pęcherzyk jest malutki [emoji3064] nie wiem, chyba w poniedziałek pójdę z wynikami badań, to może znowu spojrzy i coś więcej juz będzie

swoją drogą, mówiłam ze nie jestem na czczo i powiedzieli, że nic nie szkodzi i zrobili mi wszystkie badania krwi w tym tsh [emoji2955] nie wiem czy to normalne, co kraj to obyczaj

(mam niedoczynność tarczycy przez co biorę euthyrox 50 i po tym euthyroxie+ jedzeniu wyszło mi 1,43 ale pewnie będę powtarzać u endokrynologa)

Ostatnia edycja:
Do góry