reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

kiedyś brałam duphaston na uregulowanie miesiączki, ale nie dałam rady używać długo (tylko w jednym cyklu), bo miałam po nim okropne zawroty głowy i nudności (dosłownie musiałam się kłaść, bo czułam, że zaraz się przewrócę)

na szczęście na razie nie jest mi potrzebny, a jakby co to mogę brać luteine,, na duphaston na pewno bym się już nigdy nie zdecydowała, ale widzę, że sporo kobiet bierze i ma się dobrze
Narazie się dobrze czuje po tych tabletkach zobaczymy co będzie dalej 🙂
A w którym jesteś tygodniu ?🙂

reklama
A to ja 4+4 [emoji3] byłam w poniedziałek na wizycie to było już widać mała kropeczke 2mm
Narazie co mi dolega to czasem ból podbrzusza jakby jajniki takie ciągniecie a dziś ból krzyża zobaczymy co będzie dalej [emoji2372] A ty jak się czujesz ?[emoji846]

po raz pierwszy tez byłam u gin w 4+4, ale nie było nic, z tym że betę wtedy miałam niską bo 368 (to było dwa dni po spodziewanej @)[emoji2] możliwe, że mi się owulacja przesunęła i ciąża jest młodsza (wczoraj już beta ponad 2tys)

mam nadzieję, że nic więcej nie będzie Ci dokuczać [emoji5]

z objawów mam w zasadzie tylko ból podbrzusza+ nudności podczas jazdy samochodem, ale jak pomyślę czy poczuję zapach wołowiny [emoji38] no i bóle głowy i zaparcia, ale to nie codziennie,, ogólnie jest naprawdę dobrze

po raz pierwszy tez byłam u gin w 4+4, ale nie było nic, z tym że betę wtedy miałam niską bo 368 (to było dwa dni po spodziewanej @)[emoji2] możliwe, że mi się owulacja przesunęła i ciąża jest młodsza (wczoraj już beta ponad 2tys)

z objawów mam w zasadzie tylko ból podbrzusza+ nudności podczas jazdy samochodem, ale jak pomyślę czy poczuję zapach wołowiny [emoji38] no i bóle głowy i zaparcia, ale to nie codziennie,, ogólnie jest naprawdę dobrze
To ja miałam w poniedziałek 4+1 o było widać jak to lekarz powiedział zarys jest ❤️ To ja jak narazie oprócz nadętego brzucha nie mam zaparć gonie do łazienki zazwyczaj rano 🤦🏼‍♀️ A tak to tez ok pare razy mnie zemdliło wiec zobaczymy co będzie dalej 😀 bardzo wie cieszę z mężem się staraliśmy 1,5 po drodze była ta ciąża biochemiczna ...

To ja miałam w poniedziałek 4+1 o było widać jak to lekarz powiedział zarys jest [emoji3590] To ja jak narazie oprócz nadętego brzucha nie mam zaparć gonie do łazienki zazwyczaj rano [emoji2360] A tak to tez ok pare razy mnie zemdliło wiec zobaczymy co będzie dalej [emoji3] bardzo wie cieszę z mężem się staraliśmy 1,5 po drodze była ta ciąża biochemiczna ...
bardzo szybko było już coś widać [emoji3059][emoji3059]

u nas trochę ciąża z zaskoczenia, nie zaczęliśmy starań, ale ucieszyliśmy się po pozytywnym teście [emoji4]

A to fajnie jak już gin odwiedzony. Ja się wybieram w sobotę jak będzie 5t+6 bo nie mam większych objawów i się martwię jak z moją fasolką tam jest. Ja w dniu spodziewanej miałam betę 500, a potem już nie badałam.

reklama
Do góry