reklama
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Ja to zawsze byłam jak żmija leżeć i się smażyć cały dzień na leżaku a teraz jeszcze w ciąży jak stara babcia w cieniu a najlepiej w domu i słońce oglądać przez okno bo zaraz mnie jakoś tak mdli i się czuję jakbym się miała rozpuścić jak bałwanu nas ostatnio przygrzało i tak sie odzwyczaiłam ze przy tych 24 stopniach czulam sie przeokropnie , jak flaki z olejem haha upal stulecia .mrozow tez nienawidze he
_white_wall
wakacje a mieszkanie w 20milionowym mieście na codzień to dwie i rzeczy [emoji28] męczące miasto, wieczne korki, no nic tylko narzekać hahaJa tam zazdroszczę tej Turcji [emoji846] planowaliśmy w tym roku w sierpniu na wakacje tam poleciec, ale że pojawiła się fasolka to trzeba to przesunąć na inny termin [emoji41]
Oj tam, już tak nie narzekaj szklanka zawsze może być do połowy pełna, albo do połowy pustawakacje a mieszkanie w 20milionowym mieście na codzień to dwie i rzeczy [emoji28] męczące miasto, wieczne korki, no nic tylko narzekać haha
Stelle
Kobietki, mam pytanie dzisiaj dowiedziałam się że na początku lipca kończą mi się badania z medycyny pracy. Pracodawca nie wie czy wystawiać mi skierowanie a ja mówiąc szczerze myślę że z dzisiejszej wizyty wrócę już z l4. Po jednym poronieniu wolę dmuchać na zimne i teraz nie wiem jak to rozwiązać. Jak te badania mi przepadną to będę miała normalnie l4 100% płatne? Czy jednak muszę to na szybko zrobić?
Gosiaslomka85
Znam, znam, nawet sie udzielałamTrzymam kciuki za wyniki dziewczynki.
Ja też od wczoraj wzdęcia mam ale po nospie tylko troszkę mi przeszło
Ja tez nerwowka jestem, w pierwszej ciąży odstawiłam leki z dnia na dzień a teraz nie brałam bo liczyłam na ciążę i powiem że czasami nie jest latwo, jeszcze hormony szaleją, ale napewno damy radę. Dla malenstwa. Polecam grupę na FB "odburzeni", kanały na Youtube "divovic" ewentualnie forum też " odburzeni.pl", mi bardzo pomogło przed ciążą a i teraz ich dość często słucham i czytam.
Dziewczyny na zaparcia dobrze jest też pić kisiel z siemienia lnianego, zawiera dużo błonnika i ochrania dodatkowo śluzówkę żołądka i jelit.
Ale się jaram Waszymi wizytami, na swoją czekam i będę czekac jeszcze dwa tygodnie to chociaż dowiem się co u Was. Trzymam kciuki mocno!
Biorę elicea 10mg, teraz mam odstawić, psychiatra powiedziala ze to mala dawka wiec od razu. Zobaczymy.
Zaluje ze szybciej nie odstawiłam.
No ale musi byc dobrze
Coffe18
Dziewczyny w malopolsce taki upał ze głowa mała . Ruszyłam się autem 30 min na zakupy i zdycham . Dość ze mdli to i ten gorac źle znoszę a za 2 dni zapowiadają ponad 30 stopni .
Podziwiam wszystkie mamuśki które w taki gorac kulają się z dużym brzuszkiem - serio .
Podziwiam wszystkie mamuśki które w taki gorac kulają się z dużym brzuszkiem - serio .
32 tym roku, czwarta ciążaHej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
Ile macie lat? Które dziecko?
reklama
Kasiurrro
Aa
Wiem że dużo dziewczyn bierze leki w ciąży bo uważają że są bezpieczniejsze niż wyrzutu adrenaliny i kortyzolu, do końca nie wiem jak się do tego ustosunkować. W razie czego bezpieczna jest podobno hydroksyzyna doraźnie. Ja jeszcze mam naszykowany ziołowy Validol, niby słaby ziołowy lek ale czasami pomaga mi w zaśnięciu.
ja w pierwszej ciąży jak odstawiłam wmawiałam sobie że wszystko co czuje jest objawem ciąży i jakoś przeżyłam to odstawienie, nawet dokładnie nie pamiętam objawów, a brałam asertin 100 wiec taka dość dawka i odstawiona z dnia na dzień.Znam, znam, nawet sie udzielałam
Biorę elicea 10mg, teraz mam odstawić, psychiatra powiedziala ze to mala dawka wiec od razu. Zobaczymy.
Zaluje ze szybciej nie odstawiłam.
No ale musi byc dobrze
Wiem że dużo dziewczyn bierze leki w ciąży bo uważają że są bezpieczniejsze niż wyrzutu adrenaliny i kortyzolu, do końca nie wiem jak się do tego ustosunkować. W razie czego bezpieczna jest podobno hydroksyzyna doraźnie. Ja jeszcze mam naszykowany ziołowy Validol, niby słaby ziołowy lek ale czasami pomaga mi w zaśnięciu.