reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja mam 32lata i drugi dzidziuś będzie, dziś mam 5+5 i idę późnym wieczorem do gina nie wiem jak ja wytrzymam do 21[emoji85]
Bardzo chciałabym zobaczyć już serduszko choć wiem że to wcześnie jest ale w 5+0 miałam już betę ponad 4000!

reklama
Jak tam? Uspokoiło się coś?
Krew leciała tylko 3 minutki dzwoniłam do 2 lekarzy każdy powiedział to samo ze za wczesna ciąża na badania i pozostaje czekać i brać duphaston i witaminy….dla własnego spokoju poszłam zrobić dziś bete
Myślicie ze możliwe aby to było poronienie? Czy krwi byłoby więcej?

Ja dziś mamy kryzysowy dzień...😒 W nocy budziłam się parę razy bo dopadł mnie okropny ból gardła tabletki biorę takie dla ciężarnych ale szczerze mówiąc nic nie pomagają....Więc piję herbatę z cytryną i domowym sokiem z porzeczki i ostrężyn może coś to da.....😔 I do tego wszystkiego znowu zaatakowała mnie infekcja intymna ( przed ciążą mi dokuczała dość długo) więc swędzenie,upławy....no brak słów a do wizyty jeszcze aż dwa dni. I jeszcze co jakiś czas mam wrażenie jakby jakiś pyłek mi wpadał do gardła i aż mnie naciąga jak nie zdążę się czegoś szybko napić a przy miłościach to już w ogóle.... brak słów 😔 powodzenia wszystkim wizytującym dzisiaj dziewczyna😉

Trzymam kciuki za wyniki dziewczynki.
Ja też od wczoraj wzdęcia mam ale po nospie tylko troszkę mi przeszło
No to ja juz matka geriatryczna🤣🤣🤣 36 lat w tym roku.
Ja od roku zmagam sie tez z zaburzeniami lękowymi i jestem w trakcie odstawiania leków 😞 oby poszlo bezboleśnie.
Nie planowaliśmy juz dzieci i taka niespodzianka ❤️❤️
Ja tez nerwowka jestem, w pierwszej ciąży odstawiłam leki z dnia na dzień a teraz nie brałam bo liczyłam na ciążę i powiem że czasami nie jest latwo, jeszcze hormony szaleją, ale napewno damy radę. Dla malenstwa. Polecam grupę na FB "odburzeni", kanały na Youtube "divovic" ewentualnie forum też " odburzeni.pl", mi bardzo pomogło przed ciążą a i teraz ich dość często słucham i czytam.

Dziewczyny na zaparcia dobrze jest też pić kisiel z siemienia lnianego, zawiera dużo błonnika i ochrania dodatkowo śluzówkę żołądka i jelit.

Ale się jaram Waszymi wizytami, na swoją czekam i będę czekac jeszcze dwa tygodnie to chociaż dowiem się co u Was. Trzymam kciuki mocno!

Ja dziś mamy kryzysowy dzień...😒 W nocy budziłam się parę razy bo dopadł mnie okropny ból gardła tabletki biorę takie dla ciężarnych ale szczerze mówiąc nic nie pomagają....Więc piję herbatę z cytryną i domowym sokiem z porzeczki i ostrężyn może coś to da.....😔 I do tego wszystkiego znowu zaatakowała mnie infekcja intymna ( przed ciążą mi dokuczała dość długo) więc swędzenie,upławy....no brak słów a do wizyty jeszcze aż dwa dni. I jeszcze co jakiś czas mam wrażenie jakby jakiś pyłek mi wpadał do gardła i aż mnie naciąga jak nie zdążę się czegoś szybko napić a przy miłościach to już w ogóle.... brak słów 😔 powodzenia wszystkim wizytującym dzisiaj dziewczyna😉
Na infekcje polecam sok z żurawiny tylko taki z apteki 100% :) dolewać do przestudzonej herbaty :) ja w poprzedniej ciąży miałam za pierwszym razem okropne wyniki moczu, po 1 butelce były idealne :)

reklama
Hej dziewczyny moje pytanie jest takie zbliża mi się wesele w rodzinie a chciałabym się opalic bo ciało jeszcze zimowe 🤦🏼‍♀️ Opalałyście się może w solarium ? Jest to zakazane tak się właśnie zastanawiam 🤔

Do góry