reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Hej dziewczyny moje pytanie jest takie zbliża mi się wesele w rodzinie a chciałabym się opalic bo ciało jeszcze zimowe 🤦🏼‍♀️ Opalałyście się może w solarium ? Jest to zakazane tak się właśnie zastanawiam 🤔
ja chyba bym zrezygnowała z solarium, jednak to jakieś promieniowanie, a raczej na jednej wizycie się nie skończy. gdzieś czytałam ze opalanie się w ciąży jest niewskazane.

cześć dziewczyny, nadrobiłam dzisiejsze posty

ja dziś wstałam z bólem głowy, ale bez nudności, ale do czasu kiedy zrobiłam sobie śniadanie nudności wróciły[emoji28] udało mi się zjeść, oby tylko zostało w środku,, za 3h czeka mnie mała wycieczka i mam nadzieję, że obejdzie się bez wymiotów dzis, bo tak w metrze nie za bardzo

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji847]
powiem wam, że w życiu się nie opalałam, nienawidzę lata i słońca [emoji28] i nawet moja bladość mi nie przeszkadza

No to ja juz matka geriatryczna🤣🤣🤣 36 lat w tym roku.
Ja od roku zmagam sie tez z zaburzeniami lękowymi i jestem w trakcie odstawiania leków 😞 oby poszlo bezboleśnie.
Nie planowaliśmy juz dzieci i taka niespodzianka ❤️❤️
Ja mam 37 🤣 moja droga, piękny wiek! Świadomy 😁
to moja trzecia ciąża, mam jednego synka 11 miesięcznego, pierwsza ciąża poroniona.
Powodzenia wszystkim wizytujących!!!

Kurcze szkoda że ja nie miałam zapasu testów 😊 bo w tej ciąży zrobiłam tylko jeden.
Ja nigdy nie miałam problemów z krostami a w poprzedniej ciąży wyszły mi na policzkach i już zostały do teraz w mniejszej ilości ale są.

Miłego dnia dziewczyny 😊
tylko jeden to ja tez zrobilam w pierwszej ciazy:D ..na dodatek o ciazy dowiedzialam sie ok 7 tyg ..jak poszlam na wizyte to bilo serduszko...pociesze co do plamen..ja mialam krawienia i mocne bole miesiaczkowe ..bylam pewna ze mam okres:eek: potem powtorka boli i krawienia w 4m ale a w szpitalu przelezalam tydzien i nie wiedzieli od czego. takze jedyna ciaza w ktorej bylam faszerowanawrecz progesteronem .. tez zastrzyki w dupsko
Hej dziewczyny moje pytanie jest takie zbliża mi się wesele w rodzinie a chciałabym się opalic bo ciało jeszcze zimowe 🤦🏼‍♀️ Opalałyście się może w solarium ? Jest to zakazane tak się właśnie zastanawiam 🤔
ja 2 razy zdążyłam wrocic na solarium przed zajsciem w ciaze. lol wlasnie karte mezowi oddalam z duza iloscia minut he ..raczej tez juz nie pojde;)

mlode mi zasnęło na drzemkę szybciej niz powinno i spi co powinnismy spacrowac ale my dzis na nogach od 6 ..do 9 to ja juz ćwiczenia ogarnęłam, zrobiłam obiad i posprzatalam .. i wypelniam forme do położnych właśnie online. dzwoniłam do lekarza ale ze na nic nie choruje to tyle ze powiadomilam. doba covida

cześć dziewczyny, nadrobiłam dzisiejsze posty

ja dziś wstałam z bólem głowy, ale bez nudności, ale do czasu kiedy zrobiłam sobie śniadanie nudności wróciły[emoji28] udało mi się zjeść, oby tylko zostało w środku,, za 3h czeka mnie mała wycieczka i mam nadzieję, że obejdzie się bez wymiotów dzis, bo tak w metrze nie za bardzo

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji847]
powiem wam, że w życiu się nie opalałam, nienawidzę lata i słońca [emoji28] i nawet moja bladość mi nie przeszkadza
mówisz, ze lata nienawidzisz, a czy przypadkiem w Turcji nie mieszkasz? 🧐 jak sobie z tym radzisz? Ja kocham wiosnę i lato, bo zmarzluch jestem straszny 🥶

kolejną wizytę będę miała dopiero między 5 a 11 lipca i to już będzie 10tydzien jeju [emoji3059] nie mogę się doczekać az zobaczę dzidzię ruszającą rączkami i nóżkami [emoji2960] musimy sprawdzić tylko kiedy mąż ma wolne i ustalić wizytę, bo on też chce zobaczyć i usłyszeć

reklama
mówisz, ze lata nienawidzisz, a czy przypadkiem w Turcji nie mieszkasz? [emoji3166] jak sobie z tym radzisz? Ja kocham wiosnę i lato, bo zmarzluch jestem straszny [emoji3063]
chyba nie radzę [emoji38] dziś akurat mamy deszcz i całkiem chłodno, i tak ma być do poniedziałku [emoji7] a potem tylko się roztopić haha
radzę sobie siedzeniem w domu w dzień jak mogę i wychodzeniem tylko wieczorami [emoji2368] ale gdyby nie praca męża to chętnie zamieszkalibyśmy gdzieś indziej

Do góry