reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Wiecie co czy to możliwe że mi już wydelo macicę. Dziś 4+0 a ja spodni nie mogę dopiąć. Dobrze że mam fartuch w pracy to spodnie pod spodem rozpielam?.

zobaczymy, mówiłam o tym, że jestem ciągle bardzo zmęczona i bolą piersi to powiedziała, że to od wysokiego progesteronu [emoji2368] więc się się martwię
ale jak ja wytrzymam teraz 3 tygodnie [emoji3064]
jak pójdziemy na kolejne usg, to dzidzia będzie już bardziej dzidziowa haha[emoji3059]
P

Pewnie z czasem Ci zleci. A może to faktycznie nie jest standard. Nie mam pojęcia.

super, niech maluch rośnie
emoji3059.png

Ja po wizycie 6+1 z USG więc ciąża młodsza niż by to wyglądało z miesiączki. Serduszko biło 138 uderzeń na godzinę. Jeżeli z pulsem się mi sprawdzi to będzie chlopak ale to tylko wróżenie 😂
O co chodzi z tym pulsem? Tego nie znaju? Znam to z tym wyrostkiem i coś z czaszka i w poprzedniej ciąży wiem że mi się sprawdziło. Czaszka i wyrosek pokazywał chłopca i mam chłopca.

Ja tez nie badam :)

Jak bylam w Polsce np ostatni razem to. Robilam caly pakiet wszystkich hormonow za. 350zl jakoś aby zobaczyć jak tam bo miesiace lecialy a ciazy nie było. i w 6\7dpo mialam 16.300 i reszta tez w normie a potem juz nie badalam. Jak wrocilam to sie okazalo ze jestem w ciazy🤣

Ja tutaj prywatnie jakbym miała isc do labu to za Samo spotkanie i pobranie 50f plus ok 40f hormon. Online zamawiajac zestaw do pobrania z palca duzo taniej. Wtedy ok 70f np za 2hormony. Progesteron i beta. A tak ok 50 tez. W zaleznosci co to i W pakiecie taniej.
Wizyta prywatnie usg ok 70 ten early u mnie gdzie wszędzie pisza ze od 6tyg lol ale z wizytą z lekarzem w prywatnym szpitalu to juz dużo więcej.

Jakby sie cos działo to pójdę ale wpierw na early pregnancy unit u siebie w szpitalu a tak bede Czekac :)

reklama
Kurcze a ja wam znowu pomarudze 😅 wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? 😭🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Do góry