reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Wiecie co czy to możliwe że mi już wydelo macicę. Dziś 4+0 a ja spodni nie mogę dopiąć. Dobrze że mam fartuch w pracy to spodnie pod spodem rozpielam?.

zobaczymy, mówiłam o tym, że jestem ciągle bardzo zmęczona i bolą piersi to powiedziała, że to od wysokiego progesteronu [emoji2368] więc się się martwię
ale jak ja wytrzymam teraz 3 tygodnie [emoji3064]
jak pójdziemy na kolejne usg, to dzidzia będzie już bardziej dzidziowa haha[emoji3059]
P

Pewnie z czasem Ci zleci. A może to faktycznie nie jest standard. Nie mam pojęcia.

super, niech maluch rośnie
emoji3059.png

Ja po wizycie 6+1 z USG więc ciąża młodsza niż by to wyglądało z miesiączki. Serduszko biło 138 uderzeń na godzinę. Jeżeli z pulsem się mi sprawdzi to będzie chlopak ale to tylko wróżenie 😂
O co chodzi z tym pulsem? Tego nie znaju? Znam to z tym wyrostkiem i coś z czaszka i w poprzedniej ciąży wiem że mi się sprawdziło. Czaszka i wyrosek pokazywał chłopca i mam chłopca.

Ja tez nie badam :)

Jak bylam w Polsce np ostatni razem to. Robilam caly pakiet wszystkich hormonow za. 350zl jakoś aby zobaczyć jak tam bo miesiace lecialy a ciazy nie było. i w 6\7dpo mialam 16.300 i reszta tez w normie a potem juz nie badalam. Jak wrocilam to sie okazalo ze jestem w ciazy🤣

Ja tutaj prywatnie jakbym miała isc do labu to za Samo spotkanie i pobranie 50f plus ok 40f hormon. Online zamawiajac zestaw do pobrania z palca duzo taniej. Wtedy ok 70f np za 2hormony. Progesteron i beta. A tak ok 50 tez. W zaleznosci co to i W pakiecie taniej.
Wizyta prywatnie usg ok 70 ten early u mnie gdzie wszędzie pisza ze od 6tyg lol ale z wizytą z lekarzem w prywatnym szpitalu to juz dużo więcej.

Jakby sie cos działo to pójdę ale wpierw na early pregnancy unit u siebie w szpitalu a tak bede Czekac :)

reklama
Kurcze a ja wam znowu pomarudze 😅 wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? 😭🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Do góry