reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

a ja się wkurzyłam, na nic nie mailaam ochoty, tylko smoothie i kilka czereśni zjadłam, nagle mnie naszło się ziemniaki z jajkiem sadzonym, idę do kuchni a tam wody nie ma [emoji25] będzie o 17 czyli za godzinę

reklama
spokojnie, nie musisz ciągle czuć takiego samego natężenia objawów,, ja też czasem miałam bol a następnego dnia nic, do dziś tak mam, piersi na początku nabrzmiałe i bolesne, a teraz już nie tam mocno jak wtedy
Kurcze a ja wam znowu pomarudze [emoji28] wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? [emoji24][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061]

Kurcze a ja wam znowu pomarudze 😅 wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? 😭🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Spokojnie maleńka 😁😉 ja wczoraj sobie już wkręciłam marskość wątroby. Dzisiaj wyniki prób wątrobowych w normie to chyba będę żyć 😁😁😁🙊

No szok. Tyle. Mam spoko chłopaka koło domu w diagnostyce-pobiera bezboleśnie całkiem, ale ceny daj spokój. Wolę pojechać kawałek do tego labu. Krzywą za 26 pln robią, bo już nie omieszkałam zapytać na przyszłość 😁
Możliwe żeby cena między diagnostykami różniła się tak drastycznie ? 3x wiecej ?
u nas w diagnostyce progesteron 30 zł .
ty piszesz ze 90 😮😮😮 masakra

Załączniki

• 48976C2E-CEE8-4784-9BE2-74DFA015F7A4.jpeg
    48976C2E-CEE8-4784-9BE2-74DFA015F7A4.jpeg
    307 KB · Wyświetleń: 52
Możliwe żeby cena między diagnostykami różniła się tak drastycznie ? 3x wiecej ?
u nas w diagnostyce progesteron 30 zł .
ty piszesz ze 90 😮😮😮 masakra
No widzisz ja jak już wspomniałam mam przez luxmed diagnostyke ale sama doktor poleciła mi. Bym u nich nie robiła. Pasuje mi lokalizacja bo dosłownie mam rzut beretem ale bez przesady. No i ten czas oczekiwania strasznie długi.

No widzisz ja jak już wspomniałam mam przez luxmed diagnostyke ale sama doktor poleciła mi. Bym u nich nie robiła. Pasuje mi lokalizacja bo dosłownie mam rzut beretem ale bez przesady. No i ten czas oczekiwania strasznie długi.
Ja od zawsze robie w diagnostyce i szczerze jak wcześniej sprawdzałam betę to już do 12 miałam wyniki . Najpóźniej przyszedł mi raz wynik moczu i chyba była 14:30 a tak to zawsze szybciutko wyniki także nie narzekam . Tez mam pakiet tylko z medicover i robią właśnie w diagnostyce . Byc może to kwestia zamieszkania ale takie różnice są niewiarygodne . Mogą się różnic oczywiście , ale nie aż Tyle 😮😮😮.

reklama
Do góry