wiola0904
Fanka BB :)
Cudownie mąż to prawdziwy facet! slyszeliscie już serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie mąż to prawdziwy facet! slyszeliscie już serduszko?
Mi powiedział że dziewczynka. Wygląda mi chyba bardziej na dziewczynkę jakby patrzeć na teorie o nubie czyli kto by to nie był ktos będzie zadowolony bardziejNajchętniej dziewczynkę a mąż chłopaka więc zdania podzielone ale możemy sobie chcieć niestety tylko. A u ciebie już wiadomo albo jakieś przypuszczenia są?,
Wydaje mi się że tak chyba że sobie na żyłę jakąś trafiłam albo tętnice haha ale z tego co wiem to w tym rejonie nic nie ma takiegoCudownie mąż to prawdziwy facet! slyszeliscie już serduszko?
Kochana Patrz na szybkość bicia. Twoje serduszko będzie biło normalnie, powoli dzidzi 2 razy szybciejWydaje mi się że tak chyba że sobie na żyłę jakąś trafiłam albo tętnice haha ale z tego co wiem to w tym rejonie nic nie ma takiego
A da się podłączyć do telefonu ten detektor?Kochana Patrz na szybkość bicia. Twoje serduszko będzie biło normalnie, powoli dzidzi 2 razy szybciej
Powinno. Nie wiem kochana bo ja mam inny model ale większość da się.A da się podłączyć do telefonu ten detektor?
ja mam Angel sounds, nalewam na brzuch niewielka ilosc żelu, przykładam głowice i szukam tętna dzidzi, jak już znajdę, wsłuchuje i ewentualnie liczę na minutę ile jest uderzeń.Dziewczyny zakupiłam detektor tętna... Za niedługo jak mąż przywiezie będzie próba generalna. Podpowiecie coś jak używać i na co zwrócić uwagę?
Dobra ja coś znalazłam dwa razy ale nie wiem czy to było to nie sram ogniem bo wiem, ze mogłam po prostu nie znaleźć bo nie umiem wyszukać jeszcze pamiętam jak na prenatalnych Pani Doktor mocno przyciskała głowice i wtedy usłyszałam serduszko a tu tak nie naciskałam i sprzęt gorszy więc na spokojnie może za tydzieńja mam Angel sounds, nalewam na brzuch niewielka ilosc żelu, przykładam głowice i szukam tętna dzidzi, jak już znajdę, wsłuchuje i ewentualnie liczę na minutę ile jest uderzeń.
Mój doktor w środę próbował znaleźć tętno detektorem i nie znalazł. Ja bym się zesra*a że strachu już, gdyby nie fakt, że przed wizytą sama sprawdziłam w domu swoim detektorem nie znalazł i powiedział, że poszuka głowica od usg. Tym mu się udało chyba mój tłuszczyk pociazowy jednak trochę mu przeszkadzał bo chciał sprawdzić gdy byłam w pozycji pół siedzącej na fotelu ginekologicznym więc chcąc nie chcąc trochę mi się brzuszek zwalkowal. Nie chciałam mu też powiedzieć, że w złym miejscu szuka bo nie przyznaje mu się, że mam swój detektor. Także nauczysz się kochana, spokojnie. Jak już znajdziesz miejsce gdzie zakotwiczył dzidziolek to będzie zajmować sekundyDobra ja coś znalazłam dwa razy ale nie wiem czy to było to nie sram ogniem bo wiem, ze mogłam po prostu nie znaleźć bo nie umiem wyszukać jeszcze pamiętam jak na prenatalnych Pani Doktor mocno przyciskała głowice i wtedy usłyszałam serduszko a tu tak nie naciskałam i sprzęt gorszy więc na spokojnie może za tydzień
pewnie na spokojnie, ja też miałam problem znaleźć czasem, ale wtedy odpuszczałam i próbowałam za kilka dniDobra ja coś znalazłam dwa razy ale nie wiem czy to było to nie sram ogniem bo wiem, ze mogłam po prostu nie znaleźć bo nie umiem wyszukać jeszcze pamiętam jak na prenatalnych Pani Doktor mocno przyciskała głowice i wtedy usłyszałam serduszko a tu tak nie naciskałam i sprzęt gorszy więc na spokojnie może za tydzień