reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja już jakiś czas temu przeszłam na zbożowego Anatola i nawet mi smakuje. A i tak zawsze piłam mleko z kawa więc szoku nie mam.
Snilo mi się że poszłam wreszcie do gina a on mi kazał zrobić test sikany i pokazać czy druga kreska jest wyraźna 😂

reklama
Dziewczyny a pijecie kawę? Ja dopiero przy drugim dziecku bardzo się z nią zaprzyjaźniłam, teraz staram się trochę ograniczać, ale nie wiem czy szkodzi czy nie? 🧐
Ja pije dwie parzone a oprócz tego kupiłam Inke zwykła czekoladową i karmelową i pije ją kiedy mam ochotę, no to kawa zbożowa

Ja już jakiś czas temu przeszłam na zbożowego Anatola i nawet mi smakuje. A i tak zawsze piłam mleko z kawa więc szoku nie mam.
Snilo mi się że poszłam wreszcie do gina a on mi kazał zrobić test sikany i pokazać czy druga kreska jest wyraźna 😂
Jaki sen🤭😄

Ja też popijam inkę od lat ale rozpuszczalna również. Nie lubie czarnej. Mocnej. Lubię bardzo słabe. Ogranicze ilosc ale pić coś tam będę bo uwielbiam ten smak 😄

Dziewczyny a pijecie kawę? Ja dopiero przy drugim dziecku bardzo się z nią zaprzyjaźniłam, teraz staram się trochę ograniczać, ale nie wiem czy szkodzi czy nie? 🧐
Mam to szczęście ze nigdy za kawa nie przepadałam a ostatni raz piłam chyba z 5 lat temu i to Cappuccinko 🤣
Dziewczyny byłam u ginekologa 😀 termin mam na 14 lutego będzie prezent na święto zakochanych i przy okazji jest to mój dzień urodzin 🙈
świetny termin ❤️ Bylo coś widac ?
mi wczoraj założyli książeczkę ciąży i datę mam na 02.02.2022 hihi lekarka się śmiała ze same dwójki 😍. Szybko powiedzieli Ci termin . Mi na pierwszej wizycie usg gdzie pęcherzyk miał 6mm i zarys zarodka lekarka mówiła ze nie jest w stanie dokładnie określić 😉

Ja 3 trym spałam do 11 😂 ale miałam problem z zaśnięciem bo brzuch przeszkadzał i nie mogłam znaleźć sobie miejsca dla siebie chociaż miałam poduszkę ciążowa to i tak ciezko było zasnąć 😂

Dziewczyny czy będziecie kupować detektor tętna? W poprzedniej ciąży w 10 TC już mogłam znaleźć puls dzidzi. Ale sama nie wiem czy kupić bo dużo stresu było jak nie mogłam znaleźć 🤔
Nie raczej nie będę kupować bo niepotrzebnie bym się nakręcała
Jej, ile naskrobalyscie od wczoraj, nie ogarniam 🤣
Ja piję jedna mała filiżankę fusiastej, aczkolwiek już mnie tak nie ciągnie jak przed ciążą, za to na warzywa to mam taką ochotę że masakra a nie mogę ze względu na problemy z żołądkiem 😟 I wręcz przeciwnie, nie chce mi się spać, mam tyle siły ile chyba nigdy, tylko ta nadkwasota która teraz w ciąży jest jeszcze większa mnie wkurza.
Klaudia to będziesz obchodzić podwójne urodziny! My tak mamy z mężem, dzieli nas tylko 5 dni i obchodzimy wspólnie 😉
też byłam wczoraj u gin ale pow mi że widać przewaznie dopiero od bety 2500 i faktycznie nie było u mnie wczoraj jeszcze nic widać niestety, poczułam się trochę oszukana i teraz musze cierpliwie czekać do 30.06 a ja raczej z tych nerwusów jestem... oby wszystko było dobrze bo jak widzę że u Was już zarodki widać to mnie troszkę martwi że u mnie nic kompletnie, jedynie rozpulchniona macice

Ja piję jedna mała filiżankę fusiastej, aczkolwiek już mnie tak nie ciągnie jak przed ciążą, za to na warzywa to mam taką ochotę że masakra a nie mogę ze względu na problemy z żołądkiem 😟 I wręcz przeciwnie, nie chce mi się spać, mam tyle siły ile chyba nigdy, tylko ta nadkwasota która teraz w ciąży jest jeszcze większa mnie wkurza.
Klaudia to będziesz obchodzić podwójne urodziny! My tak mamy z mężem, dzieli nas tylko 5 dni i obchodzimy wspólnie 😉
też byłam wczoraj u gin ale pow mi że widać przewaznie dopiero od bety 2500 i faktycznie nie było u mnie wczoraj jeszcze nic widać niestety, poczułam się trochę oszukana i teraz musze cierpliwie czekać do 30.06 a ja raczej z tych nerwusów jestem..
A który tydzień? Ja byłam 4+5 I też nic nie było widać
Teraz idę w poniedziałek , bo tak mi kazał przyjść i o dziwo bezpłatna wizyta to będzie 5+5 więc mam nadzieję że już zobaczę

reklama
też byłam wczoraj u gin ale pow mi że widać przewaznie dopiero od bety 2500 i faktycznie nie było u mnie wczoraj jeszcze nic widać niestety, poczułam się trochę oszukana i teraz musze cierpliwie czekać do 30.06 a ja raczej z tych nerwusów jestem..
Ale że od 2500 widać pęcherzyk dopiero? No nie żartuj... Wszędzie piszą że od 1000. Ja też z tych nerwusów i niecierpliwców i już sie zapisałam na wizytę na wtorek 🙈 a w środę miałam betę 380, dzisiaj powinno być niecałe 900 ale mam nadzieję że bardziej urośnie 🥺 czekam na razie na wyniki. A Ty sprawdzalas betę? Wiesz jaką miałaś przed wizytą? A może to wina sprzętu? Może Twój lekarz ma jakiś gorszej jakości i dlatego nie widzi nic na tak wczesnym etapie 🤔

Do góry