reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Daags, ja też jestem ze Szczecina, a właściwie spod Szczecina. Chodzę do dr Engel, koło Bramy Portowej. A Ciebie kto prowadzi? Mówisz że nawet w szpitalu się udaje? Fajnie 😊 To pewnie tam też planujesz rodzić?
Fasolkowoooo - mi dr powiedziała że ona może wystawiać L4 od wizyty do wizyty, choć już mówiłyśmy o tym, że będę je ciągnąć do końca. Trzymam mooooooocno kciuki za prenatalne 🌈☀️✨ Na pewno wszystko będzie super!
FalaLala wspaniale! Aaaale duża Dzidzia 💚 Super! Masz dla nas foteczkę? 😁 Olka156 - również gratuluję 💚 I czekamy na wszyyyyyystkie foteczki 😁 Ja nigdy nie robiłam w 3D, choć jak ogląda się innych 3D to wyglądają naprawdę zachwycającoooooo!
Szczypiorek - wielkie kciuki i czekamy na relacje ✊:)💚
Agabaj - wspaniale 😊 Może to już będzie koniec z tymi dolegliwościami? Albo chociaż początek końca 😁 Oby tak było 💚
Od lat chodzę do dr. Kowalczyk Pękalskiej, ciążę prowadzę u niej w poradni w szpitalu na Golęcinie w Zachodniopomorskim Centrum Onkologicznym. Ale niestety nie ma tam porodówki 😁 Będę rodzic na Pomorzanach, już podjęłam decyzję. 10 lat temu jak rodziłam w szpitalu w którym pracowała moja doktor to i tak spotkałam Ją tylko na wypisie, więc to i tak nie ma dla mnie znaczenia 😁
Co do doktor Engel to z tego co wiem, też pracuje na Pomorzanach 😁

Cześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
Nawet nie wiesz jak mi przykro 🥺 ja przed każdą wizytą panicznie się boję, że to usłyszę. Mogę tylko zapytać, w którym to było tygodniu?
Wiem, że żadne nasze słowa nie ukoją Twojego/Waszego bólu, ale życzę Ci byś jak najszybciej zaszła w kolejną ciążę i ją szczęśliwie donosiła. Albo jeśli nie chcesz od razu się starać o dzidziusia to po prostu dużo siły, żeby przez to wszystko przejść 🥺 współczuję Ci ogromnie z całego serca, trzymaj się kochana! 💔

Nawet nie wiesz jak mi przykro 🥺 ja przed każdą wizytą panicznie się boję, że to usłyszę. Mogę tylko zapytać, w którym to było tygodniu?
Wiem, że żadne nasze słowa nie ukoją Twojego/Waszego bólu, ale życzę Ci byś jak najszybciej zaszła w kolejną ciążę i ją szczęśliwie donosiła. Albo jeśli nie chcesz od razu się starać o dzidziusia to po prostu dużo siły, żeby przez to wszystko przejść 🥺 współczuję Ci ogromnie z całego serca, trzymaj się kochana! 💔
Było to w 10 tygodniu, ale dziecko już się wchłania bo mniejsze niż ostatnio było 6 mm a dzisiaj 4 mm ostatnio serce biło a dzisiaj już nie.

reklama
Było to w 10 tygodniu, ale dziecko już się wchłania bo mniejsze niż ostatnio było 6 mm a dzisiaj 4 mm ostatnio serce biło a dzisiaj już nie.
Kochana przechodziłam to w pierwszej ciąży. Że dopiero na USG zobaczyłam że serduszko przestało bic. Pamiętaj że możesz pisać jakbyś potrzebowała komuś się wyżalić albo po prostu pogadac.

Do góry