ja też SzczecinDaags, ja też jestem ze Szczecina, a właściwie spod Szczecina. Chodzę do dr Engel, koło Bramy Portowej. A Ciebie kto prowadzi? Mówisz że nawet w szpitalu się udaje? Fajnie To pewnie tam też planujesz rodzić?
Fasolkowoooo - mi dr powiedziała że ona może wystawiać L4 od wizyty do wizyty, choć już mówiłyśmy o tym, że będę je ciągnąć do końca. Trzymam mooooooocno kciuki za prenatalne Na pewno wszystko będzie super!
FalaLala wspaniale! Aaaale duża Dzidzia Super! Masz dla nas foteczkę? Olka156 - również gratuluję I czekamy na wszyyyyyystkie foteczki Ja nigdy nie robiłam w 3D, choć jak ogląda się innych 3D to wyglądają naprawdę zachwycającoooooo!
Szczypiorek - wielkie kciuki i czekamy na relacje
Agabaj - wspaniale Może to już będzie koniec z tymi dolegliwościami? Albo chociaż początek końca Oby tak było
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Jestem w tym szpitalu, nawadniają mnie. Czy to normalne że nic a nic nie jem? Nic dzis do ust nie jestem w stanie włożyć, od razu odruch wymiotny. Jestem taka załamana.
Ja_niagara
Fanka BB :)
Biedna, dobrze, że Cię nawadniają, a te środki przeciwwymiotne nic nie działają?Jestem w tym szpitalu, nawadniają mnie. Czy to normalne że nic a nic nie jem? Nic dzis do ust nie jestem w stanie włożyć, od razu odruch wymiotny. Jestem taka załamana.
U
Gość
Nie wymiotuję ogolnie. Ale jak próbuję coś zjeść to od razu odruch wymiotny.Biedna, dobrze, że Cię nawadniają, a te środki przeciwwymiotne nic nie działają?
Lusia04
Moderator
Może to w głowie trochę też siedzi że wcześniej po wszystkim wymiotowalas. I dlatego masz odruch wymiotny.Jestem w tym szpitalu, nawadniają mnie. Czy to normalne że nic a nic nie jem? Nic dzis do ust nie jestem w stanie włożyć, od razu odruch wymiotny. Jestem taka załamana.
@FitMum gdzie zniklas?
agabaj92
Odruch wymiotny jeszcze możesz mieć, ale jak kroplówki podawają to powinno być już okJestem w tym szpitalu, nawadniają mnie. Czy to normalne że nic a nic nie jem? Nic dzis do ust nie jestem w stanie włożyć, od razu odruch wymiotny. Jestem taka załamana.
Szczypiorek1
Na badaniu wszystko wyszło w normie. Trafiłam na fajnego lekarza, bardzo przyjemna wizyta. Termin wychodzi na 02.02.2022.
I na 80% będzie chłopiec, więc się bardzo cieszymy teraz tylko nad imieniem myslimy, bo myślałam że będzie druga kobietka i znalazlam już imię, które mi się strasznie spodobalo, a dla chłopca nie mam nic
I na 80% będzie chłopiec, więc się bardzo cieszymy teraz tylko nad imieniem myslimy, bo myślałam że będzie druga kobietka i znalazlam już imię, które mi się strasznie spodobalo, a dla chłopca nie mam nic
Szczypiorek1
A co mówią lekarze na to niejedzenie?Jestem w tym szpitalu, nawadniają mnie. Czy to normalne że nic a nic nie jem? Nic dzis do ust nie jestem w stanie włożyć, od razu odruch wymiotny. Jestem taka załamana.
_white_wall
okropnie ci współczuję, ile ty się biedna namęczysz [emoji3064] oby jakoś ten odruch wymiotny przeszedł, bo przecież kiedyś wreszcie powinnaś zacząć jeść
Jestem w tym szpitalu, nawadniają mnie. Czy to normalne że nic a nic nie jem? Nic dzis do ust nie jestem w stanie włożyć, od razu odruch wymiotny. Jestem taka załamana.
reklama
U
Gość
Może to w głowie trochę też siedzi że wcześniej po wszystkim wymiotowalas. I dlatego masz odruch wymiotny.
@FitMum gdzie zniklas?
Że po malu muszę. A ja nie mogę nawet po malu.A co mówią lekarze na to niejedzenie?