reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja polecam jeszcze nasiadowki z skórek cebuli :) mi jedna taka nasiadowka pomogła i problem zniknął
Wow. O tym to jeszcze nie słyszałam. Ciekawe:)

Ja na szczęście spie a nie latam do kibelka.. Dopiero z rana jak sie obudzę i ruszę to Już musze wstać 😆
Takie Atrakcje ze siusiu w nocy co Chwila to mialam w koncowkach ciazy kiedy pecherz mial juz o wiele mniejsza pojemność bo brak miejsca 😆
Strasznie męczące 😵😴

Dziś ostatni dzien pracy😍

Wczoraj robilam kolezance paznokcie i tak sie przyglądała jakby ptaszki juz jej coś wycwierkaly ale się nie odezwalam nic😆

reklama
Wstaje siusiu bardzo często nawet 5 razy w nocy. Nie wiem już czy to zapalenie pęcherza czy co...
Jeżeli wyniki moczu masz dobre to widocznie już Ci na pęcherz naciska i masz częściej potrzebę isc do toalety. Ja na szczęście śpię całą noc dopiero po wstaniu z lozka kieruje do się toalety.

Jeżeli wyniki moczu masz dobre to widocznie już Ci na pęcherz naciska i masz częściej potrzebę isc do toalety. Ja na szczęście śpię całą noc dopiero po wstaniu z lozka kieruje do się toalety.
Właśnie z tymi wynikami to u mnie różnie. Dziś mąż zawiózł mi mocz do badania, bo coś mi się nie podoba że ciągle czuję parcie i siusiam po kropelkach.

Wstaje siusiu bardzo często nawet 5 razy w nocy. Nie wiem już czy to zapalenie pęcherza czy co...
Polecam ci paski do badania moczu ktore możesz miec w domu do sprawdzenia na szybko bo wiadomo ze jak Coś się dzieje to marsz do lekarza na badania.
5 razy to dosc często ma boli cie jak oddajesz mocz? Kiedy oddasz mocz do badania?

Wow. O tym to jeszcze nie słyszałam. Ciekawe:)

Ja na szczęście spie a nie latam do kibelka.. Dopiero z rana jak sie obudzę i ruszę to Już musze wstać 😆
Takie Atrakcje ze siusiu w nocy co Chwila to mialam w koncowkach ciazy kiedy pecherz mial juz o wiele mniejsza pojemność bo brak miejsca 😆
Strasznie męczące 😵😴

Dziś ostatni dzien pracy😍

Wczoraj robilam kolezance paznokcie i tak sie przyglądała jakby ptaszki juz jej coś wycwierkaly ale się nie odezwalam nic😆
Właśnie boję się bo to będzie na końcu skoro już na początku latam co trochę w nocy siusiu 😂

Polecam ci paski do badania moczu ktore możesz miec w domu do sprawdzenia na szybko bo wiadomo ze jak Coś się dzieje to marsz do lekarza na badania.
5 razy to dosc często ma boli cie jak oddajesz mocz? Kiedy oddasz mocz do badania?
Dziś oddałam mocz i czekam na wyniki, a te paski mogę normalnie w aptece kupić? Nigdy ich nie używałam

reklama
Do góry