agabaj92
Fanka BB :)
Również ode mnie najlepsze życzenia dla synka [emoji3059]Mój synek w sobotę skończył roczek. Patrzę na niego, cieszę się że się tak pięknie rozwija ale jednoczenie taki smutek, gdzie mój niemowlaczek, ten malutki, bezbronny. A teraz potrafi i pokrzyczeć, i pokazać swoje niezadowolenie No i odkąd nauczył się mówić nie to jest non stop nie nie nie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dziewczyny skoro mamy dzieci w podobnym wieku podpytam Was o foteliki. Kiedy zmieniałyście i jakie macie? Praktycznie męża autem razem gdzieś jeździmy ale zdarza się że sama też jade np do lekarza z małym. Auto mam stare, ale późną jesienią będę zmieniać i chcemy fotelik aby do obu pasowałMoja córka tydzień temu siadła sama pierwszy raz a dzień później już stała koło sofy. A tak się przejmowałam że ma 10 miesięcy a nie siedzi a tu odrazu bierze się za stanie [emoji4]
Wszystkiego najlepszego dla synka [emoji4] u nas tylko z słów mama tata baba papa i tutu. Ale potrafi jak np nie chce pic odepchnąć butelkę albo głową kręcic że nie chce. I funkcja derektorki się pojawiła pokazuje palcem co chce i nie ma że jej się tego nie da albo nie pójdzie po cos [emoji4]