reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Dziewczyny patrze na ten znanylekarz i na moim zadupiu abi kalendarza nie udostepniaja ani zadnych info😂😂😂
Ale znalazłam lekarza do ktorego sie umówiłam i takie ma doświadczenie? Jest ok? Opini mnóstwo bardzo dobrych

Ma certyfikat FMF więc spokojnie możesz zrobić u niego prenatalne :)

Ja prenatalne mam w 12+6 - 9 sierpnia i zastanawiam się nad pappa.. w poprzedniej ciąży nie robiłam 🙄
Wizyta u mojego gin za to 12 sierpnia więc sierpień bogaty w wizyty 😁

Cześć dziewczyny, ja nie będę się szczepić może rozważę to po ciąży, dla mnie ciągle za dużo niejasności, początkowo nie można było szczepić kobiet i nagle się to zmieniło 🤔🤔 W Anglii nie szczepić dzieci poniżej 18 lat u nas bardzo chętnie już od 12 🥺🥺

Ja prenatalne mam w 12+6 - 9 sierpnia i zastanawiam się nad pappa.. w poprzedniej ciąży nie robiłam 🙄
Wizyta u mojego gin za to 12 sierpnia więc sierpień bogaty w wizyty 😁

Tez mam stad na 9 sierpnia (12+3) ktory niestety muszę przełożyć( na 13+5 dni sienuda mam nadzieje) i ten termin dla mnie co do Tego ze dziecię nie może byc za male ani za duze jest idealny.. No ale Cóż:/
Aaa! Doczytałam juz 🤣 jak ma opinie dobre to moim zdaniem warto sie wybrać.

lawina niekończącą sie dobrych opini.
Ja zbytnio duzego wyboru nie mam a do Łodzi nie chce jechać. Auta wynajmować nie będę tym razem a tłuc sie rodzicow którzy czekają az stanie aby kupic nowy nie ma mowy 🤣

Jak pojde to będę 11+5 i oby dzidzia byla pare dni większa to sie idealnie wpasujemy może 😄

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie serduszko dalej bije i dobrze się ma moja fasolka. Za 2 tygodnie prenatalne więc znów będę poglądac co słychać u niej. IMG_20210712_110818.jpg

reklama
Do góry