reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Mahoniowa, a właśnie chciałam pisać, że twój pecherzyk nie przekroczył jeszcze 25 mm więc jeszcze jest szansa. Głęboki wdech, na spokojnie, połóż ręce na brzuchu i mów do niego, rośnij słońce,mysle o tobie itd. Pewnie będziecie się śmiały ale ja w cuda wieżę, i napewno się uda!!!

reklama
Hej mamuski :)
Co tu taka cisza dziś 🙈 dla mnie to będzie nerwowy tydzień w oczekiwaniu na wizytę. Próbuje gotować obiad ale zaczyna mnie odrzucać od mięsa jak w poprzednich ciążach, zupe zjadłam a do ziemniaków wezmę sam sos albo zrobię jajko sadzone

Hej mamuski :)
Co tu taka cisza dziś 🙈 dla mnie to będzie nerwowy tydzień w oczekiwaniu na wizytę. Próbuje gotować obiad ale zaczyna mnie odrzucać od mięsa jak w poprzednich ciążach, zupe zjadłam a do ziemniaków wezmę sam sos albo zrobię jajko sadzone
Ja wchodzę już któryś raz dziś na to forum i cisza mnie wita za każdym razem 🤣 ja mam wizytę w środę już 🙏🏻 Ja generalnie mam power do pracy, robiłam kompoty truskawkowo-agrestowe, dżem truskawkowy, obiady gotuję- ale bez oddychania nosem bo jak czuje zapach mięsa/ryby to nie wiem, czy mam biec do WC czy do wanny 🤢

czyli wizytujemy razem [emoji4]

podziwiam, u mnie znowu totalny brak energii, spałam w nocy max 4h, prawie nic zjeść nie mogę i w ogóle jakiś taki słaby dzień
Ja wchodzę już któryś raz dziś na to forum i cisza mnie wita za każdym razem [emoji1787] ja mam wizytę w środę już [emoji1317] Ja generalnie mam power do pracy, robiłam kompoty truskawkowo-agrestowe, dżem truskawkowy, obiady gotuję- ale bez oddychania nosem bo jak czuje zapach mięsa/ryby to nie wiem, czy mam biec do WC czy do wanny [emoji1785]

czyli wizytujemy razem [emoji4]

podziwiam, u mnie znowu totalny brak energii, spałam w nocy max 4h, prawie nic zjeść nie mogę i w ogóle jakiś taki słaby dzień
Ja też mam problem ze snem. Przed ciążą dosłownie przykładałam głowę do poduszki i zasypiałam. Spałam bez problemu 8h, nawet dłużej. W tym momencie mam problemy z zasypianiem i generalnie o 5-6 jestem wyspana.

Powodzonka dziewczyny ja już kilka dni temu przeszłam na styczniowe mamuśki priv ( z om termin na 31 stycznia) i nie żałuje 💪. Super dziewczyny , mega wsparcie i super rady . Szkoda ze tu tak cicho i smutno - ale może jeszcze się rozkręci . Trzymam kciuki za każda z Was . Powodzonka .

reklama
Ja wchodzę już któryś raz dziś na to forum i cisza mnie wita za każdym razem 🤣 ja mam wizytę w środę już 🙏🏻 Ja generalnie mam power do pracy, robiłam kompoty truskawkowo-agrestowe, dżem truskawkowy, obiady gotuję- ale bez oddychania nosem bo jak czuje zapach mięsa/ryby to nie wiem, czy mam biec do WC czy do wanny 🤢
No mnie tez parę razy cisza przywitała aż sama napisałam 😅😅 ja dopiero w piątek mam wizyte

Do góry