reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Mahoniowa, a właśnie chciałam pisać, że twój pecherzyk nie przekroczył jeszcze 25 mm więc jeszcze jest szansa. Głęboki wdech, na spokojnie, połóż ręce na brzuchu i mów do niego, rośnij słońce,mysle o tobie itd. Pewnie będziecie się śmiały ale ja w cuda wieżę, i napewno się uda!!!

reklama
Hej mamuski :)
Co tu taka cisza dziś 🙈 dla mnie to będzie nerwowy tydzień w oczekiwaniu na wizytę. Próbuje gotować obiad ale zaczyna mnie odrzucać od mięsa jak w poprzednich ciążach, zupe zjadłam a do ziemniaków wezmę sam sos albo zrobię jajko sadzone

Hej mamuski :)
Co tu taka cisza dziś 🙈 dla mnie to będzie nerwowy tydzień w oczekiwaniu na wizytę. Próbuje gotować obiad ale zaczyna mnie odrzucać od mięsa jak w poprzednich ciążach, zupe zjadłam a do ziemniaków wezmę sam sos albo zrobię jajko sadzone
Ja wchodzę już któryś raz dziś na to forum i cisza mnie wita za każdym razem 🤣 ja mam wizytę w środę już 🙏🏻 Ja generalnie mam power do pracy, robiłam kompoty truskawkowo-agrestowe, dżem truskawkowy, obiady gotuję- ale bez oddychania nosem bo jak czuje zapach mięsa/ryby to nie wiem, czy mam biec do WC czy do wanny 🤢

czyli wizytujemy razem [emoji4]

podziwiam, u mnie znowu totalny brak energii, spałam w nocy max 4h, prawie nic zjeść nie mogę i w ogóle jakiś taki słaby dzień
Ja wchodzę już któryś raz dziś na to forum i cisza mnie wita za każdym razem [emoji1787] ja mam wizytę w środę już [emoji1317] Ja generalnie mam power do pracy, robiłam kompoty truskawkowo-agrestowe, dżem truskawkowy, obiady gotuję- ale bez oddychania nosem bo jak czuje zapach mięsa/ryby to nie wiem, czy mam biec do WC czy do wanny [emoji1785]

czyli wizytujemy razem [emoji4]

podziwiam, u mnie znowu totalny brak energii, spałam w nocy max 4h, prawie nic zjeść nie mogę i w ogóle jakiś taki słaby dzień
Ja też mam problem ze snem. Przed ciążą dosłownie przykładałam głowę do poduszki i zasypiałam. Spałam bez problemu 8h, nawet dłużej. W tym momencie mam problemy z zasypianiem i generalnie o 5-6 jestem wyspana.

Powodzonka dziewczyny ja już kilka dni temu przeszłam na styczniowe mamuśki priv ( z om termin na 31 stycznia) i nie żałuje 💪. Super dziewczyny , mega wsparcie i super rady . Szkoda ze tu tak cicho i smutno - ale może jeszcze się rozkręci . Trzymam kciuki za każda z Was . Powodzonka .

reklama
Ja wchodzę już któryś raz dziś na to forum i cisza mnie wita za każdym razem 🤣 ja mam wizytę w środę już 🙏🏻 Ja generalnie mam power do pracy, robiłam kompoty truskawkowo-agrestowe, dżem truskawkowy, obiady gotuję- ale bez oddychania nosem bo jak czuje zapach mięsa/ryby to nie wiem, czy mam biec do WC czy do wanny 🤢
No mnie tez parę razy cisza przywitała aż sama napisałam 😅😅 ja dopiero w piątek mam wizyte

Do góry