reklama
Nadzieja się we mnie tli. Odezwę się po usg u mojego lekarza. 13.07 teraz nie będę Wam głowy zawracać. Dam cynk czy zostaje z wami czy nieTo może jest szansa, że jeszcze się pojawi, wszystko jest jeszcze możliwe.
Ja_niagara
Fanka BB :)
Bardzo mocno trzymam kciuki i jestem z Tobą myślami trzymaj się!Nadzieja się we mnie tli. Odezwę się po usg u mojego lekarza. 13.07 teraz nie będę Wam głowy zawracać. Dam cynk czy zostaje z wami czy nie
_white_wall
trzymam kciuki żeby jednak zarodek się pokazał [emoji110][emoji110] powodzenia, czekam na wieści
Jeszcze ciekawostka. Ja mam pęcherzyk 1.9mm co wskazuje wiek ciąży 6+3 a z om 6+4. Powodzenia dla Was. Trzymajcie się
Zobacz załącznik 1290009
Ja_niagara
Czyli wielkość pęcherzyka jest prawidłowa, mama ginekolog napisała, że puste jajo jest gdy w pęcherzyku 25mm nie ma zarodkaJeszcze ciekawostka. Ja mam pęcherzyk 1.9mm co wskazuje wiek ciąży 6+3 a z om 6+4. Powodzenia dla Was. Trzymajcie się
Zobacz załącznik 1290009
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Trzymam kciuki za Was wszystkie. Jest mi bardzo smutno jak czytam te przykre wieści i przeżywam to bardzo mocno. Trzymajcie się dziewczyny.
Ja to samo zawsze się wtedy martwię, czy z moim dzidziutkiem jest wszystko ok w środę mam drugą wizytę, dobrze chociaż, że już o 9 rano.Trzymam kciuki za Was wszystkie. Jest mi bardzo smutno jak czytam te przykre wieści i przeżywam to bardzo mocno. Trzymajcie się dziewczyny.
reklama
FitMum
Oj no to nadzieja bardzo duza sie tli! mam nadzieje ze na dniach i zarodek się pojawi.. Ze to po prostu kwestia dniZ aplikacji 6+4 a wg tego usg 6+1a on mi pisze że różnica 7 dni
Trzymaj sie kochana.