reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja też czuję, że na styczniowe mamuśki też zawitam, bo mi termin niby na 1 lutego wypada, ale tutaj też będę 😃 myśle, że dlatego dziś cisza bo weekend. Sprzątanie/zakupy/weekendowe wyjazdy 🙂

reklama
Powodzonka dziewczyny ja już kilka dni temu przeszłam na styczniowe mamuśki priv ( z om termin na 31 stycznia) i nie żałuje 💪. Super dziewczyny , mega wsparcie i super rady . Szkoda ze tu tak cicho i smutno - ale może jeszcze się rozkręci . Trzymam kciuki za każda z Was . Powodzonka .
To nas podsumowałaś...

Napisalas, że poszłaś do styczniowych i nie żałujesz bo super dziewczyny, mega wsparcie i super rady. To zabrzmiało tak jakbyśmy my były przeciwieństwem tamtych. Ale Ok.
Kończę ten temat bo nie ma co dzielić skory na niedźwiedziu 😊
Myślę, że tu nie chodzi o to, ze napisałaś cicho tylko, że smutno. A z doświadczenia wiem, że na wątku zamkniętym dziewczyny bardziej się otwierają i tematy same wskakują ;)
i

U nas też się rozkręci 😊 ja mogę się pochwalić że dziś mam dużo energii byłam z córką na spacerze. Ugotowałam rosołek a na drugie danie mięsko z udek z rosołu podsmazylam na patelni z cebulką i przyprawami do tego ziemniaczki i surówka 😊(będzie na 2 dni) umyłam podłogi i ogarnęłam dom 😊 a teraz będę chyba piec jabłecznik 😊

Przecież nic złego nie napisałam 😉.
To ze tu Bardzo cicho to nie tylko moje zdanie 🙃😉.
No wiesz, jak Dziewczyny tracą ciąże, to trochę dziwne, żeby w tym samym czasie reszta kipiała z radości to raz, dwa ze styczniowki wkraczają już w II trymestr w którym ryzyko znacznie spada wiec nie dziwne ze są spokojniejsze a trzy temat zamkniętego forum już był, m.in Ty byłaś przeciw… także no 🙃

No wiesz, jak Dziewczyny tracą ciąże, to trochę dziwne, żeby w tym samym czasie reszta kipiała z radości to raz, dwa ze styczniowki wkraczają już w II trymestr w którym ryzyko znacznie spada wiec nie dziwne ze są spokojniejsze a trzy temat zamkniętego forum już był, m.in Ty byłaś przeciw… także no 🙃
Myślę że nie ma co pisać na ten temat 😊 jak komuś nie pasuje nasza grupa nie musi czytać ani się udzielać 😊 dziewczyny poczekamy jeszcze chwilę i też będziemy wkraczać w ten pewniejszy okres 😊

reklama
Przecież nic złego nie napisałam 😉.
To ze tu Bardzo cicho to nie tylko moje zdanie 🙃😉.
a nie wydaje C się, że jest weekend? Że ludzie mają życie prywatne, spotykają się że znajomymi, że coś robią, jeżdżą, spędzaja aktywnie czas a nie spędzaja dnia na internetach? . To po pierwsze. Po drugie, napisze jako osoba, która jest tutaj na prywatnym forum lipcowych mamuś 2020, że teraz jesteśmy na samym początku, piszemy o wizytach i tym co lekarze mówią. Wiemy mniej więcej czy mamy już dzieci, gdzie mieszkamy. Z biegiem czasu, gdy ciąża zacznie być starsza, będziemy mieć znacznie więcej tematów do rozmów a myślę, że na priv będziemy mieć znacznie więcej tematów związanych z życiem intymnym, domowym itd.
Także Dziewczynki, ja uważam, że jak na grupę, gdzie jesteśmy na bardzo wczesnym początku a niektóre dziewczynki dopiero co dołączyły to i tak jest tutaj bardzo dużo rozmów i przede wszystkim nie wiem o jakim wsparciu mówisz ale uważam, że jako bardzo obce (jeszcze) sobie osoby, potrafimy dać sobie wiele ciepłych słów. Więc przepraszam, że tak niemiło napisze, ale jeśli tak super na styczniowulych to co tutaj robisz?

Do góry