To pęcherzyk żółtkowyA ten punkcik w pęcherzyku to co?
reklama
Zarodek to obrączka na nim taka, mówią o tym pierścionek z diamentem. U mnie nie ma diamentuA ten punkcik w pęcherzyku to co?
Wczytuje się w to usg. Trochę ochłonęłam i doszłam do siebie. Spałam też. Patrzę że to jakas pomyłka. On chyba się pomylił. Mi z daty ostatniej miesiaczki szacuje termin na 22.02 a na tym usg oszacowało na 23.02 to jaka to różnica 7 dni? Mało tego ma zła datę w systemie bo przecież dzisiaj jest 2. 07
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ja_niagara
Fanka BB :)
Który masz dzisiaj tydzień ciąży?Wczytuje się w to usg. Trochę ochłonęłam i doszłam do siebie. Spałam też. Patrzę że to jakas pomyłka. On chyba się pomylił. Mi z daty ostatniej miesiaczki szacuje termin na 22.03 a na tym usg oszacowało na 23.02 to jaka to różnica 7 dni? Mało tego ma zła datę w systemie bo przecież dzisiaj jest 2. 07
WspółczujeZobacz załącznik 1289962
W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala na izbę przyjęć, tam dwóch różnych lekarzy zrobi jeszcze usg i wyznaczą termin zabiegu do 4-5 dni.
Wcześniej spotkanie z anastezjologiem , bo wiadomo zabieg wykonywany w znieczuleniu ogólnym.
Jest mi przykro ,bardzo
Z aplikacji 6+4 a wg tego usg 6+1a on mi pisze że różnica 7 dniKtóry masz dzisiaj tydzień ciąży?
Coffe18
Poczekaj ochłoń . Jak na 23.03 ? Jak jesteś na lutowych mamuskach a nie marcowych to jest raz a dwa przecież sama podawałas date @Lusia04 zeby Cię wpisała na pierwsza stronę na 22.02. Z om No bo z usg się oblicza na bazie zarodka , to jak teraz Ci się zmieniło na marzec ?Wczytuje się w to usg. Trochę ochłonęłam i doszłam do siebie. Spałam też. Patrzę że to jakas pomyłka. On chyba się pomylił. Mi z daty ostatniej miesiaczki szacuje termin na 22.03 a na tym usg oszacowało na 23.02 to jaka to różnica 7 dni? Mało tego ma zła datę w systemie bo przecież dzisiaj jest 2. 07
Coffe18
Ale lekarz na usg nie jest w stanie Ci powiedzieć dokładnie który tc bo obliczają go od wielkości zarodka . Nie pęcherzyka . Jak byłam na 1 usg był już zarodek na 1 mm to mi lekarka powiedziała ze nie jest w stanie dokładnie powiedzieć który tc i E trzeba poczekać a troszkę urośnie .Z aplikacji 6+4 a wg tego usg 6+1a on mi pisze że różnica 7 dni
22.02 źle napisałam. Ogólnie 1 dzień różnicy a on napisał mi że o 7 dni mniejszaPoczekaj ochłoń . Jak na 23.03 ? Jak jesteś na lutowych mamuskach a nie marcowych to jest raz a dwa przecież sama podawałas date @Lusia04 zeby Cię wpisała na pierwsza stronę na 22.02. Z om No bo z usg się oblicza na bazie zarodka , to jak teraz Ci się zmieniło na marzec ?
Załączniki
reklama
Powiedział że można oszacować z pęcherzyka ale lepszy pomiar już z zarodkiem. DokładniejszyAle lekarz na usg nie jest w stanie Ci powiedzieć dokładnie który tc bo obliczają go od wielkości zarodka . Nie pęcherzyka . Jak byłam na 1 usg był już zarodek na 1 mm to mi lekarka powiedziała ze nie jest w stanie dokładnie powiedzieć który tc i E trzeba poczekać a troszkę urośnie .