reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Wczytuje się w to usg. Trochę ochłonęłam i doszłam do siebie. Spałam też. Patrzę że to jakas pomyłka. On chyba się pomylił. Mi z daty ostatniej miesiaczki szacuje termin na 22.02 a na tym usg oszacowało na 23.02 to jaka to różnica 7 dni? Mało tego ma zła datę w systemie bo przecież dzisiaj jest 2. 07

Załączniki

• IMG_20210702_204322.jpg
    IMG_20210702_204322.jpg
    180,8 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
Wczytuje się w to usg. Trochę ochłonęłam i doszłam do siebie. Spałam też. Patrzę że to jakas pomyłka. On chyba się pomylił. Mi z daty ostatniej miesiaczki szacuje termin na 22.03 a na tym usg oszacowało na 23.02 to jaka to różnica 7 dni? Mało tego ma zła datę w systemie bo przecież dzisiaj jest 2. 07
Który masz dzisiaj tydzień ciąży?

Wczytuje się w to usg. Trochę ochłonęłam i doszłam do siebie. Spałam też. Patrzę że to jakas pomyłka. On chyba się pomylił. Mi z daty ostatniej miesiaczki szacuje termin na 22.03 a na tym usg oszacowało na 23.02 to jaka to różnica 7 dni? Mało tego ma zła datę w systemie bo przecież dzisiaj jest 2. 07
Poczekaj ochłoń . Jak na 23.03 ? Jak jesteś na lutowych mamuskach a nie marcowych to jest raz a dwa przecież sama podawałas date @Lusia04 zeby Cię wpisała na pierwsza stronę na 22.02. Z om 🤷🏼‍♀️ No bo z usg się oblicza na bazie zarodka , to jak teraz Ci się zmieniło na marzec ? 🤔

Z aplikacji 6+4 a wg tego usg 6+1a on mi pisze że różnica 7 dni
Ale lekarz na usg nie jest w stanie Ci powiedzieć dokładnie który tc bo obliczają go od wielkości zarodka . Nie pęcherzyka . Jak byłam na 1 usg był już zarodek na 1 mm to mi lekarka powiedziała ze nie jest w stanie dokładnie powiedzieć który tc i E trzeba poczekać a troszkę urośnie .

Poczekaj ochłoń . Jak na 23.03 ? Jak jesteś na lutowych mamuskach a nie marcowych to jest raz a dwa przecież sama podawałas date @Lusia04 zeby Cię wpisała na pierwsza stronę na 22.02. Z om 🤷🏼‍♀️ No bo z usg się oblicza na bazie zarodka , to jak teraz Ci się zmieniło na marzec ? 🤔
22.02 źle napisałam. Ogólnie 1 dzień różnicy a on napisał mi że o 7 dni mniejsza

Załączniki

• IMG_20210702_201926.jpg
    IMG_20210702_201926.jpg
    352,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Ale lekarz na usg nie jest w stanie Ci powiedzieć dokładnie który tc bo obliczają go od wielkości zarodka . Nie pęcherzyka . Jak byłam na 1 usg był już zarodek na 1 mm to mi lekarka powiedziała ze nie jest w stanie dokładnie powiedzieć który tc i E trzeba poczekać a troszkę urośnie .
Powiedział że można oszacować z pęcherzyka ale lepszy pomiar już z zarodkiem. Dokładniejszy

Do góry