reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Wybieram się dziś na betę po 48h, trzymajcie kciuki. Od 5:00 już nie śpię 🥺 martwi mnie ta niska beta, ale zobaczymy...
Same widelki pokazują jak to może wyglądać także glowa do góry. Trzymamy kciuki🤗

Ja też juz nie śpię i na dodatek wybudzałam sie w nocy.. Zmeczona bede dzis na maxa.
Wczoraj mnie strasznie kuło w macicy.. Jajniki grały marsza.. Jest mi też strasznie gorąco.. Mam nadzieje że dziś bede sie czuć duzo lepiej

Ja zadzwoniłam do mojej przychodni jako że pierwsza ciążę prowadziłam u nich prywatnie postanowiłam tym razem spróbować na NFZ i co usłyszałam? Najbliższy termin w przyszłym roku [emoji23]

O dziękuję ślicznie, mam przełożone na jutro ale nie wiem czy na pierwszej wizycie na nfz robią USG
Ok, to do jutra przetrzymam kciuki ;)
Ja idę prywatnie w przyszłym tygodniu, a Państwowo za 2 tygodnie, żeby dostać skierowanie na wszystkie badania- nie będę płacić 400 czy 500 pln za pierwszy pakiet, skoro składki odprowadzam, a i tak wszędzie prywatnie się leczę, ehh. Ciekawa jestem właśnie, skoro bez USG, to co się na tej pierwszej wizycie na NFZ robi, stwierdza, itp. Czekamy na dobre wieści!

Ok, to do jutra przetrzymam kciuki ;)
Ja idę prywatnie w przyszłym tygodniu, a Państwowo za 2 tygodnie, żeby dostać skierowanie na wszystkie badania- nie będę płacić 400 czy 500 pln za pierwszy pakiet, skoro składki odprowadzam, a i tak wszędzie prywatnie się leczę, ehh. Ciekawa jestem właśnie, skoro bez USG, to co się na tej pierwszej wizycie na NFZ robi, stwierdza, itp. Czekamy na dobre wieści!
Dam znać :) a na kiedy masz termin?

Hej dziewczyny właśnie dziś powtórzyłam sobie beta HCG według apki to 5t+2 i mam 17442.01ml wybieram się w czwartek na wizytę jak myślicie mogę już usluszeć picie serduszka ?🙂

reklama
Hej dziewczyny właśnie dziś powtórzyłam sobie beta HCG według apki to 5t+2 i mam 17442.01ml wybieram się w czwartek na wizytę jak myślicie mogę już usluszeć picie serduszka ?🙂
Myśle ze przy tak wysokiej becie będzie już coś pikać - tym bardziej ze pewnie się podwoi do dnia wizyty . ❤️

Do góry