reklama
malgosia005
Fanka BB :)
Będzie dobrze, grunt to pozytywne myslenie <3Wybieram się dziś na betę po 48h, trzymajcie kciuki. Od 5:00 już nie śpię martwi mnie ta niska beta, ale zobaczymy...
Mirakulum
Same widelki pokazują jak to może wyglądać także glowa do góry. Trzymamy kciukiWybieram się dziś na betę po 48h, trzymajcie kciuki. Od 5:00 już nie śpię martwi mnie ta niska beta, ale zobaczymy...
Ja też juz nie śpię i na dodatek wybudzałam sie w nocy.. Zmeczona bede dzis na maxa.
Wczoraj mnie strasznie kuło w macicy.. Jajniki grały marsza.. Jest mi też strasznie gorąco.. Mam nadzieje że dziś bede sie czuć duzo lepiej
crazyjulia
Zaangażowana w BB
Hejo,Ja też się wybieram aż 8 czerwca i też mam nadzieję już na serduszko
jak tam, daj znac po badaniu i napisz który tydzień i dzień, 3mamy kciuki
malgosia005
O dziękuję ślicznie, mam przełożone na jutro ale nie wiem czy na pierwszej wizycie na nfz robią USGHejo,
jak tam, daj znac po badaniu i napisz który tydzień i dzień, 3mamy kciuki
crazyjulia
Zaangażowana w BB
Ok, to do jutra przetrzymam kciukiO dziękuję ślicznie, mam przełożone na jutro ale nie wiem czy na pierwszej wizycie na nfz robią USG
Ja idę prywatnie w przyszłym tygodniu, a Państwowo za 2 tygodnie, żeby dostać skierowanie na wszystkie badania- nie będę płacić 400 czy 500 pln za pierwszy pakiet, skoro składki odprowadzam, a i tak wszędzie prywatnie się leczę, ehh. Ciekawa jestem właśnie, skoro bez USG, to co się na tej pierwszej wizycie na NFZ robi, stwierdza, itp. Czekamy na dobre wieści!
malgosia005
Dam znać a na kiedy masz termin?Ok, to do jutra przetrzymam kciuki
Ja idę prywatnie w przyszłym tygodniu, a Państwowo za 2 tygodnie, żeby dostać skierowanie na wszystkie badania- nie będę płacić 400 czy 500 pln za pierwszy pakiet, skoro składki odprowadzam, a i tak wszędzie prywatnie się leczę, ehh. Ciekawa jestem właśnie, skoro bez USG, to co się na tej pierwszej wizycie na NFZ robi, stwierdza, itp. Czekamy na dobre wieści!
reklama
Coffe18
Myśle ze przy tak wysokiej becie będzie już coś pikać - tym bardziej ze pewnie się podwoi do dnia wizyty .Hej dziewczyny właśnie dziś powtórzyłam sobie beta HCG według apki to 5t+2 i mam 17442.01ml wybieram się w czwartek na wizytę jak myślicie mogę już usluszeć picie serduszka ?