reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Jestem już po zabiegu w domu. Fizycznie całkiem ok. Psychicznie trochę gorzej ale wiadomo.. Potrzeba czasu..
Trzymaj się! 😘

Dzisiaj byłam na wizycie 5+3, widać pęcherzyk żółtkowy i ogólnie mówi że aktualnie wszystko poprawnie. Kolejna wizyta za 2 tyg może będzie bicie serca 🤞😊Zobacz załącznik 1287549
piękna fasolka, trzymamy kciuki za serduszko ❤️

Panienki nie wiem jak ja to zrobiłam ale ze starym wypucowaliśmy dziś całe mieszkanie 💪. Sernik na zimno zrobiony a na dodatek na kuchence pyrkają sobie gołąbki z młodej kapusty 😍. Ostatnio tak Bardzo brakowało mi energii i wogóle chęci do czegokolwiek ze naprawdę jestem z siebie mega dumna 💪. Wspaniałego weekendu Wam życzę ❤️
ja tak miałam wczoraj, dzisiaj lenistwo 🤭😅

reklama
Żadna z Was nie spotkała się że spłaszczony pęcherzyk ipęcherzykiem?
Moja poprzednia ciąża spłaszczony pęcherzyk i jeszcze zarodek w fatalnym miejscu bo w tym spłaszczeniu. Syn jak pisałam urodził się w terminie cały i zdrowy.
IMG_20210626_170932.jpg

I ja 18 luty
Naprawdę? I lekarz powiedział Ci, że niepokoi go ten pęcherzyk?
Moze nie powiedzial bo to się moze zmienic;)
Przykro mi z powodu pierwszej dzidzi:(
Moja znajoma straciła córeczkę w 38tyg.po prostu przestało jej boc serduszko ale po tym urodzila zdrowego chlopca a teraz niedawno blizniaki. Dwoch chlopcow. Na dodatek byly jednokosmowkowe i jednoowodniowe i rosba jak na drozdzach❤️

Ale jestem zmeczona😴
Wróciłam z pracy i od razu w szlafrok. Czekam az mąż przyniesie mi Pizze z tuńczykiem i zaczelam mu wymieniac jakie jesscze warzywa ma dodac.. Smial sie ze to juz nie bedzoe pizza a sałatka 😆😋
Co tu tak cicho?

Ostatnia edycja:
Też jestem dziś jakąś padnięta. Wczoraj w pracy myślałam że zasnę, kawa przestała smakować więc przestałam pić w pracy. Dziś po załatwieniu spraw na mieście zamiast posprzątać mieszkanie położyłam się spać 😂

Też jestem dziś jakąś padnięta. Wczoraj w pracy myślałam że zasnę, kawa przestała smakować więc przestałam pić w pracy. Dziś po załatwieniu spraw na mieście zamiast posprzątać mieszkanie położyłam się spać 😂
I ja sie na tym lapie ze tak robię 🤣🤣🤣
Zrobię juz co musze i bach.. Lezanko😆
No jestem strasznie nie do zycia i tez kawa mi przestaje smakowac🤣🤣🤣 zas kubka nie dopilam bo stwierdzilam ze juz nie smakuje jak kiedys haha

Mi też już kawa nie smakuje wcześniej musiałam wypić 2-3 a teraz problem mam rano dopic jedna. Też robię to co muszę nic więcej 😊

To ja mam tak samo. Wcześniej uwielbiałam kawę. Teraz nie smakuje. Kurcze jak tak piszecie o obumarciach na późniejszym etapie aż mam dreszcze 😪 straszne.

reklama
Hej hej jakos żyje 🙈 ale co to za życie 😬
Kawa mi nie smakuje, w ciagu dnia 2 drzemki 😉 masakra nic sie nie chce, w pon zaczynam 10tc🙈
Termin 1.02.2022

Do góry