Coffe18
Fanka BB :)
Ja pinkole ale czad bliźniaki .Hej! U mnie sytuacja ma się tak że według USG 7tydz plius 5 dni a według @ powinno być już koło 9tyg więc coś się musiało poprzesuwać....według lekarza wszystko ok tylko zaś był problem z USG nawet na lepszym sprzęcie widoczność na USG dopochwowym bardzo słaba prawdopodobnie przez zrosty po CC i też słabo było wychwycić tętno ale mój gin twierdzi że widzi ruch zarodków i że wykrylo przepływ krwi więc serduszka też powinny być na miejscach tylko tak jak mi to powiedział to ciąża młodsza drugi fakt bliźniaki i za dwa tygodnie kolejna wizyta i żebym była spokojna jak to on to stwierdził ciąża się trzyma może już pani się ujawnić he ( apropo moja mama położna pracuje z tym lekarzem w szpitalu) odnośnie tego ujawniania się
Piekne widac na usg . Zawsze wychodzą jakieś niewielkie różnice dni między miesiączką a usg . Mi samej wyszla różnica 2 ,3 dni - ale najważniejsze ze lekarz nie widzi nic niepokojącego . No to już wiemy kto będzie miał największy brzuszek na forum