agabaj92
Fanka BB :)
Ja nie i nie zamierzam jak narazie się szczepićDziewczynki a z ciekawości wy zaszczepione?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie i nie zamierzam jak narazie się szczepićDziewczynki a z ciekawości wy zaszczepione?
ja byłam już nawet zapisana na pierwszą dawkę ale coś mnie tknęło dzień przed szczepieniem żeby zrobić test ciążowy i od razu zrezygnowałam.Ja nie i nie zamierzam jak narazie się szczepić
Tak jest kochana. Ile moja koleżanka nerwow stracila i wciąż traci ale juz o wiele mniej. Skupila sie na swoich obowiazkach a reszte stara sie olać. Ona zeby bylo jak należy nawet czyjas robote ciagle odwalała..Hej dziewczyny
U nas dzis pochmurnie caly dzien.
Mimo ze jestem juz na urlopie to sie dzis wkurzyłam na robote. Powinnam miec to gdzies, nie wszyscy sa tacy sumienni itd ale mjie wkurzylo ze ktos nie dziala wg przyjetego schematu... Az cala chodzilam z nerwow... Nie mogłam sie uspokoić... Glupia ja nie umiem miec wywalone na robote.
Teraz zaczalo bolec podbrzusze i sie martwię o maleństwo
Ja wiem ludzki gatunek by nie przetrwal gdyby z nerwow tak szyblo cos sie działo ale mimo to lek jest. Nie umiem odciąć sie od pracy, lubie gdy wszystko jest na tip top a inni maja wywalone no szlag trafia.
Utulcie
Ja zaszczepiona jedna dawka. Teraz druga powinnam przyjąć 4lipca..mąż idzie.. Ja nieDziewczynki a z ciekawości wy zaszczepione?
Tak cos czułam ze dlugo czekasz! Ślicznie!!!!Jest mała fasolka, 0,48 cm Serduszko bije! Wielkością na 6+1. Także warto poczekać do tego 6 tygodnia z wizytą następna za 2 tygodnie.
Wybaczcie, ze tak późno ale czekałam 2,5 h na wizyte nigdy wiecej nie pójdę na „miedzy pacjentkami”
Dziś z om mam 5+5 a z usg 6+1Pięknie!!!!
W którym tyg dziś jesteś?
Tak bardzo się cieszę
Ja jestem zaszczepiona dwoma dawkami.Dziewczynki a z ciekawości wy zaszczepione?
Trzymamy mocno i na pewno usłyszysz Bedzie wszystko idealnieTrzymajcie kciuki jutro za moją wizytę... Chciałabym takie cudowne wieści usłyszec jak @Inffinito2