Ale jakie miałaś te wyniki bety?nie mam pojęcia. Poniedziałkowy wynik skomentował "kontrola po kolejnym oznaczeniu" zresztą tak zalecal na wizycie. A po środowych wynikach że niejednoznaczne.
reklama
OsaMayor
Fanka BB :)
w pon 41500 a w środę po dokładnie 48h 51800. Siódmy tydzień więc z tego co wiem beta zwalnia z przyrastaniem.Ale jakie miałaś te wyniki bety?
misiacova
Gratulacje kochana!! PięknieJest mała fasolka, 0,48 cm Serduszko bije! Wielkością na 6+1. Także warto poczekać do tego 6 tygodnia z wizytą następna za 2 tygodnie.
Wybaczcie, ze tak późno ale czekałam 2,5 h na wizyte nigdy wiecej nie pójdę na „miedzy pacjentkami”
Tule mocno. Mi też jest ciężko w pracy, bo jestem perfekcjonistką i ciężko pracowałam na to co teraz mam. Odwalam za innych większość roboty i bardziej skomplikowanych rzeczy, czasami ich wyręczam, niestety mam wrażenie że się przyzwyczaili i teraz wykorzystują sytuację. Odkąd wiem, że jestem w ciąży czuje się z tym jeszcze gorzej I o wiele łatwiej się denerwuje.Hej dziewczyny
U nas dzis pochmurnie caly dzien.
Mimo ze jestem juz na urlopie to sie dzis wkurzyłam na robote. Powinnam miec to gdzies, nie wszyscy sa tacy sumienni itd ale mjie wkurzylo ze ktos nie dziala wg przyjetego schematu... Az cala chodzilam z nerwow... Nie mogłam sie uspokoić... Glupia ja nie umiem miec wywalone na robote.
Teraz zaczalo bolec podbrzusze i sie martwię o maleństwo
Ja wiem ludzki gatunek by nie przetrwal gdyby z nerwow tak szyblo cos sie działo ale mimo to lek jest. Nie umiem odciąć sie od pracy, lubie gdy wszystko jest na tip top a inni maja wywalone no szlag trafia.
Utulcie
@Magdalenamadzia @Stelle @OsaMayor
Ja jutro idę po raz drugi, trzymam za Was mocno kciuki! Jesteście super dzielne
OsaMayor
ja też po raz drugi. Czyli 4 wizyty się nam szykują jutro. Dziękuje Wam wszystkim za zdalne wsparcieGratulacje kochana!! Pięknie
Tule mocno. Mi też jest ciężko w pracy, bo jestem perfekcjonistką i ciężko pracowałam na to co teraz mam. Odwalam za innych większość roboty i bardziej skomplikowanych rzeczy, czasami ich wyręczam, niestety mam wrażenie że się przyzwyczaili i teraz wykorzystują sytuację. Odkąd wiem, że jestem w ciąży czuje się z tym jeszcze gorzej I o wiele łatwiej się denerwuje.
@Magdalenamadzia @Stelle @OsaMayor
Ja jutro idę po raz drugi, trzymam za Was mocno kciuki! Jesteście super dzielne
gaga92
Ja 10 km od WadowicJa w drugą stronę 12 km od Wadowic
Wow i przy takiej becie wynik niejednoznaczny? Też go nie rozumiem ...w pon 41500 a w środę po dokładnie 48h 51800. Siódmy tydzień więc z tego co wiem beta zwalnia z przyrastaniem.
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Mi też wysadza ale ja taką ciążę spożywczą widoczną mam bardziej
gaga92
Ja tam wolę myśleć, że to przez kolejną ciążę a nie od jedzeniaMi też wysadza ale ja taką ciążę spożywczą widoczną mam bardziej
reklama
_white_wall
u mnie nic nie widać, brzuch jak przed ciążą [emoji2]
powiem wam, że dzis wieczorem nudności mi w miarę przeszły, nadrabiam teraz cały dzień niejedzenia [emoji85]
trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji3059]
powiem wam, że dzis wieczorem nudności mi w miarę przeszły, nadrabiam teraz cały dzień niejedzenia [emoji85]
trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji3059]