reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Do słodyczy 1 trymestr nie. Teraz Kinder Bueno i jak widać ciagne temat dalej...
Jeśli Kinder Bueno to zrzuc ta zachcianke na malucha. Ja jak coś jest smaczniutkiego to zagarniam więcej dla soebie i mówię, że część dla mnie, a część dla Antosia[emoji4]wybaczaja mi [emoji9]i przymykaja oko na moja zachlannosc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli Kinder Bueno to zrzuc ta zachcianke na malucha. Ja jak coś jest smaczniutkiego to zagarniam więcej dla soebie i mówię, że część dla mnie, a część dla Antosia[emoji4]wybaczaja mi [emoji9]i przymykaja oko na moja zachlannosc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Antoś ♡ mój ślubny na nie do tego imienia. Wszystkie mu na nie męskie. Uh.

Kinder Bueno mmm. Tak dla dziecka nie dla mnie :)

Luandzia1 a ja się łudziłam, ze jak będę miała 2 dziewczynki, to będą miały fajny kontakt i lepiej się dogadają;)

Paraplu osobiście chciałam się odezwać dopiero jak będę już na chorobowym, ale mus to mus;)

Dotkass gratuluje wózka:) Ja jeszcze mam jakieś opory przed zakupami:( Całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży...

Mój mąż tez mi towarzyszył podczas porodu i kiedy trzeba było zrobic cesarkę był przy mnie. Bardzo mi pomógł, nie wyobrażam sobie, by tym razem mogłoby go nie być.
Osobiście znam tylko jedną parę, w której partner zdecydowanie odmówił obecności przy porodzie. Dziewczyna z tego powodu załatwiła sobie CC.

@Ritta2014 ja tez z obawa podchodzę do zakupów w tej ciąży, ale obawa przed tym, ze w zimie będzie mniej wózków używanych do kupna, a tego modelu jak ze świecą szukać (jeszcze w odpowiednim kolorze) to wolałam mieć już zakup za sobą...pójdzie wózek na strych o będzie czekał do porodu [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dotkass wózek po mojej córci tez sobie czeka na nowego pasażera:)

Miś-owa ja chodziłam do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży, szczerze powiedziawszy uważam, że to był czas stracony... Najprawdopodobniej źle trafiłam, więc jeśli masz możliwość i chęci, to pewnie warto spróbować i wyrobić sobie własne zdanie;)

Dotkass wózek po mojej córci tez sobie czeka na nowego pasażera:)

Miś-owa ja chodziłam do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży, szczerze powiedziawszy uważam, że to był czas stracony... Najprawdopodobniej źle trafiłam, więc jeśli masz możliwość i chęci, to pewnie warto spróbować i wyrobić sobie własne zdanie;)
Dziękuję za opinię.

Jestem w tej ciąży nadwrazliwa na ugryzienia komarów. Kolejny raz opuchlam - tym razem nadgarstek :/

A ja wlasnie dzis zapisalam nas do szkoly rodzenia zaczynamy od polowy wrzesnia a co najwazniejsze jest darmowa i baaaardzo mnie to cieszy. Ja wozek mam upatrzony i juz wybrany ale nie spiesze sie z kupnem. Poczekamy jeszcze. Bylam juz spokojniejsza ze wszystko sie ulozy ale ja poczytalam ze nawet na polowkowym mozna uslyszec ze juz nie ma z Toba maluszka to strach gdzies wrocil. Dzis slubny wybieral nastepne body a ja jakos nie bylam pewna zakupu i wcale nie dlatego ze mi sie nie podobaly. Bo sa przepiekne ale i tak. No kupilismy ale stres jest.

reklama
Ritta 2014 no może u Ciebie będzie inaczej. Ją też mam nadzieję że z czasem będzie lepiej chociaż nie wiem bo dziewczyny mają zupełnie inne zainteresowania i charaktery. Misiowa niestety ja też nawet w poniedziałek poszłam do lekarza no tak spuchla mi noga dostałam maść że sterydem ale ostatecznie udało się za pomocą kwaśnej wody.

Do góry