reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Do słodyczy 1 trymestr nie. Teraz Kinder Bueno i jak widać ciagne temat dalej...
Jeśli Kinder Bueno to zrzuc ta zachcianke na malucha. Ja jak coś jest smaczniutkiego to zagarniam więcej dla soebie i mówię, że część dla mnie, a część dla Antosia[emoji4]wybaczaja mi [emoji9]i przymykaja oko na moja zachlannosc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeśli Kinder Bueno to zrzuc ta zachcianke na malucha. Ja jak coś jest smaczniutkiego to zagarniam więcej dla soebie i mówię, że część dla mnie, a część dla Antosia[emoji4]wybaczaja mi [emoji9]i przymykaja oko na moja zachlannosc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Antoś ♡ mój ślubny na nie do tego imienia. Wszystkie mu na nie męskie. Uh.

Kinder Bueno mmm. Tak dla dziecka nie dla mnie :)

Luandzia1 a ja się łudziłam, ze jak będę miała 2 dziewczynki, to będą miały fajny kontakt i lepiej się dogadają;)

Paraplu osobiście chciałam się odezwać dopiero jak będę już na chorobowym, ale mus to mus;)

Dotkass gratuluje wózka:) Ja jeszcze mam jakieś opory przed zakupami:( Całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży...

Mój mąż tez mi towarzyszył podczas porodu i kiedy trzeba było zrobic cesarkę był przy mnie. Bardzo mi pomógł, nie wyobrażam sobie, by tym razem mogłoby go nie być.
Osobiście znam tylko jedną parę, w której partner zdecydowanie odmówił obecności przy porodzie. Dziewczyna z tego powodu załatwiła sobie CC.

@Ritta2014 ja tez z obawa podchodzę do zakupów w tej ciąży, ale obawa przed tym, ze w zimie będzie mniej wózków używanych do kupna, a tego modelu jak ze świecą szukać (jeszcze w odpowiednim kolorze) to wolałam mieć już zakup za sobą...pójdzie wózek na strych o będzie czekał do porodu [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dotkass wózek po mojej córci tez sobie czeka na nowego pasażera:)

Miś-owa ja chodziłam do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży, szczerze powiedziawszy uważam, że to był czas stracony... Najprawdopodobniej źle trafiłam, więc jeśli masz możliwość i chęci, to pewnie warto spróbować i wyrobić sobie własne zdanie;)

Dotkass wózek po mojej córci tez sobie czeka na nowego pasażera:)

Miś-owa ja chodziłam do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży, szczerze powiedziawszy uważam, że to był czas stracony... Najprawdopodobniej źle trafiłam, więc jeśli masz możliwość i chęci, to pewnie warto spróbować i wyrobić sobie własne zdanie;)
Dziękuję za opinię.

Jestem w tej ciąży nadwrazliwa na ugryzienia komarów. Kolejny raz opuchlam - tym razem nadgarstek :/

A ja wlasnie dzis zapisalam nas do szkoly rodzenia zaczynamy od polowy wrzesnia a co najwazniejsze jest darmowa i baaaardzo mnie to cieszy. Ja wozek mam upatrzony i juz wybrany ale nie spiesze sie z kupnem. Poczekamy jeszcze. Bylam juz spokojniejsza ze wszystko sie ulozy ale ja poczytalam ze nawet na polowkowym mozna uslyszec ze juz nie ma z Toba maluszka to strach gdzies wrocil. Dzis slubny wybieral nastepne body a ja jakos nie bylam pewna zakupu i wcale nie dlatego ze mi sie nie podobaly. Bo sa przepiekne ale i tak. No kupilismy ale stres jest.

reklama
Ritta 2014 no może u Ciebie będzie inaczej. Ją też mam nadzieję że z czasem będzie lepiej chociaż nie wiem bo dziewczyny mają zupełnie inne zainteresowania i charaktery. Misiowa niestety ja też nawet w poniedziałek poszłam do lekarza no tak spuchla mi noga dostałam maść że sterydem ale ostatecznie udało się za pomocą kwaśnej wody.

Do góry