reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

@Farishta prosilam o niepisanie na watku tabelek bo robi sie wtedy balagam. Bylabym wdzieczna za zadtosowanie sie do tej prosby :)

Nie zapisuje nikogo do tabelki bez zgody danej osoby.
Jesli chcesz dolaczyc to napisz do mnie priva z danymi do tabelki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My powoli myślimy nad imionami,ale nic konkretnego jeszcze nie mamy. Chodzi nam po głowie Błażej,Marcel(Gabriela już mamy),dla dziewczynki Luiza,Laura,ale nie jesteśmy jeszcze przekonani.

Ja chcę Anię i koniec. Dopuszczam opcję zmiany imienia tylko wtedy kiedy uznamy, że zupełnie to imię nie pasuje. Np. do chłopca [emoji1]

Ja już po wizycie, mój gin jest dziwny, nie dostałam zdjęcia, nawet mi nie powiedział ile mają cm :( serduszka biją, jedna fasolka rozrabia [emoji4] wg usg 9t4d według OM 10t1d więc ok [emoji123]
Najgorsze że muszę odstawić luteine bo jakaś grzybica się przyplątała [emoji37]
A co ma luteina fo tego???

Eee no powiem reszcie tyle, ze upewnijcie sie na USG, ze jest tylko jedno [emoji23]
Bo mamy juz dwie pary blizniat i trojaczki.

Mezowi jak sprzedałam tego newsa to powiedział żebym upewnić się w czwartek, czy aby napewno mam jedno

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry