Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przebiłaś wszystko [emoji16] gratulacje [emoji7][emoji8]Dziewczyny jestem po wizycie i jestem w ciezkim szoku serduszka bija.
Patrzcie na to Zobacz załącznik 814296
Gratuluję!!!Dziewczyny jestem po wizycie i jestem w ciezkim szoku serduszka bija.
Patrzcie na to Zobacz załącznik 814296
A co ma luteina fo tego???Ja już po wizycie, mój gin jest dziwny, nie dostałam zdjęcia, nawet mi nie powiedział ile mają cm serduszka biją, jedna fasolka rozrabia [emoji4] wg usg 9t4d według OM 10t1d więc ok [emoji123]
Najgorsze że muszę odstawić luteine bo jakaś grzybica się przyplątała [emoji37]
Mezowi jak sprzedałam tego newsa to powiedział żebym upewnić się w czwartek, czy aby napewno mam jednoEee no powiem reszcie tyle, ze upewnijcie sie na USG, ze jest tylko jedno [emoji23]
Bo mamy juz dwie pary blizniat i trojaczki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Brałam dopochwowo, luteine i duphaston, teraz zostaje tylko duphaston, mam nadzieję że wystarczy...A co ma luteina fo tego???