reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Tak mam syna ktory ma 12 lat.
Nie leczylam sie iniczym sie nie wspomagalam.
Musze sie udac do kliniki zeby mi ciaze prowadzili.
Porod w granicy 30 tyg. Mi zapowiedziano

To Kochana naprawdę cud cudów . Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i szukaj dobrego lekarza bo wiem ze bliźniacze ciaze są trudne ale trojaczki to wyzwanie . Czyli poród jeszcze w tym roku. A co na to partner ? Pokazałam przed chwila swojemu to w szoku był a to nie jego [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale wiadomość!!!! Szok!!!! Gratuluję kochana:) to bylo pierwsze usg? Czy wcześniej nie bylo widac trójeczki? :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Eee no powiem reszcie tyle, ze upewnijcie sie na USG, ze jest tylko jedno [emoji23]
Bo mamy juz dwie pary blizniat i trojaczki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witajcie ;) Ale tu nadrobiłyście dużo tematów...ostatnio czasu nie miałam wejść ale już jestem ;) Jak Wasze samopoczucia? Mi narazie (odpukać ) mdłości puściły ;) Trochę lepiej się czuje ale córa w domu nadrabia bo ma wakacje. Macie już jakieś ulubione imiona wybrane dla bobasków ?

Witajcie ;) Ale tu nadrobiłyście dużo tematów...ostatnio czasu nie miałam wejść ale już jestem ;) Jak Wasze samopoczucia? Mi narazie (odpukać ) mdłości puściły ;) Trochę lepiej się czuje ale córa w domu nadrabia bo ma wakacje. Macie już jakieś ulubione imiona wybrane dla bobasków ?

Jedna z nas musi wybrać trzy imiona [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja piernicze, chyba sama musze ochlanac po tej wiadomosci [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry