reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Usiłuje sobie przełożyć na chlopski rozum, że wszystkie testy, które wykonałam, są zdecydowanie za wcześnie 🤣😂🤦‍♀️🙈
15.02 pik pozytywny + 2 dni nim komorka + 5 dni wędrówki + 5 dni zagniezdzenia to jakby nie patrzył pierwszy test 27.02 moze powinien pokazać coś a moze 28.02 jak wylicza mi kakalkulator... dziś 25.02 negatywny 26dc, niby mam jeszcze czas zeby przekonać się czy na pewno nic w tym cyklu nie wyszlo i tego się trzymam. 🙃🙃🙃
Z objawów dzis na pewno czuje pelniejsze piersi, i pol godziny temu pobolewalo mnie podbrzusze przez moze 10-15 minut i minęło. Odczuwam tez mokrość, śluz nadal biały.
To rozbudziłaś we mnie nadzieje bo ja miałam pik 14.02 - może jeszcze nie wiadomo… 😇 na weekend przyjeżdzają do nas znajomi i będę się musiała tłumaczyć z niepicia alkoholu eh 😅

reklama
@xxx-xxx objawy mam podobne do twoich, piersi mam lekko już twarde ale nie nabrzmiałe, na dole są luźne. Szyjka jest na pewno zamknięta i twarda ale pozycji nie powiem bo nie mam jescze za dobrego doświadczenia 😄 jestem ciekawa co to będzie z nami po weekendzie… 🧿

Ja z drugą corką też mialam krwawienie, krótko ale potezne i nijak potem do tego ciąża, ktora po 3 tyg z tego powstala nie pasowała, zeby to był @. Może u ciebie ustanie...
Wiesz ja w poprzedniej ciąży miałam „normalny okres”. Mocny, 5 dniowy, niczym nie różniący się od normalnego krwawienia miesiączkowego.
Tyle że tą samą ciąże straciłam w 9 tygodniu i naprawdę nie chciałabym powtórki z rozrywki. Wolę brak ciąży / biochemiczną niż poronienie po kilku tygodniach jeśli znów coś miałoby być nie tak.

Cichutko tu... ciekawa jestem co przyniesie nam weekend?😶 chociaz obserwując sytuacje na Ukrainie, strach co w dalszym czasie nastąpi, czy kolejni nie będziemy My, żal ogromny, za to, co przeżywają te rodziny, dzieci, starsi ludzie... a Putin sobie w cieple, bezpiecznie siedzi i chorą głowę nabija kolejnymi chorymi wizjami...

Ja sie obżarłam 😅🍔🍟 i pije winko niech endometrium rośnie 🤭🤭🤭dzisiaj 4 dc i praktycznie nie mam od wczoraj już okresu nie wiem o co kaman😅 raz się leje i wychodzi ze mnie jakieś dziadostwo a raz tyle co kot napłakal 🙈oczywiście już byly myśli że może jednak w ciąży ale patrząc na średnio twardą i uchyloną szyjkę jak i temp. Okresową raczej odpada 😅

Czesc z rana
Tescik zrobiony i odrazu pojawił sìę cień cienia kreseczki o czasie. Ale ponieważ to cień cienia, nijak do uchwycenia telefonem czyli negatyw. Czekam niecierpliwie co przyniesie mi kolejny dzień... poniewaz piersi sa pełniejsze, śluz biały, i uczucie mokrości, szyjka wydaje sie zamknięta i wysoko, nie towarzyszy mi ból podbrzusza co jest wg mnie dobrym znakiem, poniewaz wwtedy gdy poroniłam bol podbrzusza towarzyszyl mi stale do testu i po pozytywnym tescie i byl zlym znakiem. Innych objawów brak. Okres 1.03 lub 3.03 no to czekam.
Stella u ciebie jak?

Czesc z rana
Tescik zrobiony i odrazu pojawił sìę cień cienia kreseczki o czasie. Ale ponieważ to cień cienia, nijak do uchwycenia telefonem czyli negatyw. Czekam niecierpliwie co przyniesie mi kolejny dzień... poniewaz piersi sa pełniejsze, śluz biały, i uczucie mokrości, szyjka wydaje sie zamknięta i wysoko, nie towarzyszy mi ból podbrzusza co jest wg mnie dobrym znakiem, poniewaz wwtedy gdy poroniłam bol podbrzusza towarzyszyl mi stale do testu i po pozytywnym tescie i byl zlym znakiem. Innych objawów brak. Okres 1.03 lub 3.03 no to czekam.
Stella u ciebie jak?
Hejo! Powiem Ci, ze nie wiem 🙈 przejrzałam już caly internet jak wyglada szyjka na początku ciąży i dużo źródeł podaje ze zmienia się ona dopiero około dnia spodziewanej @ a wcześniej przypomina taka w drugiej fazie cyklu. Ja mam tez biały śluz, jest go sporo ale nie jakoś wyjątkowo dużo, piersi mam nieco twardsze ale nie nabrzmiałe ani nie są tkliwe. Jedne co czuje, co jest nowe to takie „gilgotanie” od czasu do czasu w podbrzuszu, jakby coś się działo,rozciągało z moja macica/szyjka? To nie jest ból, calkiem przyjemne uczucie. Zrobiłam w czwartek Clearblue ale wyszedł śnieżnobiały ale wciąż jest w sumie wcześnie na rzetelny test, dopiero dziś mam 10/11 dpo. @ jeśli już ma się pojawić to 2.03… zobaczymy 🧿

reklama
Czesc z rana
Stella u ciebie jak?
Kochana trzymam za Ciebie kciuki ! Ja przeżyłam takie rozczarowanie na początku tego miesiąca, dodawałam tutaj nawet zdjęcia testów i wszystkie dobre duszyczki mówiły, ze bez gadania pozytywne a tu nic :/ poszłam na betę i po prostu testy pokazywały fałszywki :/ aktualnie dziś lub jutro powinnam mieć owulacje bo wczoraj był pik na teście, także zaliczam weekendowe przytulanki. A u Ciebie oby cienie były jednak owocne ♥️

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.