reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spokoo chyba wszystkie tak mamy 🤣dla mnie tez moje plamienie przy spozniającej się @ było plamienie implantacyjnym 🤷🏻‍♀️😂 człowiek jak chce to wszystko weźmie za objawy ciąży. Dzisiaj dostałam okresu ale jakie było moje zdziwienie, ze na teście który robiłam rano widać cień 🤣 wiem ze nie sprawdza się po kilku godzinach ale jednak spojrzałam przed wyrzuceniem go do kosza 😅
Pinkami kasetowymi podobno może se jedynie tyłek podetrzeć

reklama
spokoo chyba wszystkie tak mamy 🤣dla mnie tez moje plamienie przy spozniającej się @ było plamienie implantacyjnym 🤷🏻‍♀️😂 człowiek jak chce to wszystko weźmie za objawy ciąży. Dzisiaj dostałam okresu ale jakie było moje zdziwienie, ze na teście który robiłam rano widać cień 🤣 wiem ze nie sprawdza się po kilku godzinach ale jednak spojrzałam przed wyrzuceniem go do kosza 😅
Oooo tez tak miałam
Cień cienia na teście i okres
Zrobiłam z głupia test po 2 dniach a tam gruba kreska
Myśle sobie: okej, poronienie, biochemiczna, okres trwał dalej, 5 dni mocniejsze niż zawsze nawet
Zbadałam betę - rosną, no to myślę że pewnie CP

A to normalna wewnątrzmaciczna ciąża była :)

Oooo tez tak miałam
Cień cienia na teście i okres
Zrobiłam z głupia test po 2 dniach a tam gruba kreska
Myśle sobie: okej, poronienie, biochemiczna, okres trwał dalej, 5 dni mocniejsze niż zawsze nawet
Zbadałam betę - rosną, no to myślę że pewnie CP

A to normalna wewnątrzmaciczna ciąża była :)
@kasiaa91 to mi nadziei narobiłas teraz 😮 a jak ten okres wyglądał ? taki jak zwykle ? miałaś skrzepy ? bolał Cię brzuch ? 🤔

Ostatnia edycja:
Ja raz się przejechałam na testach DOZ. Kreska była tak wyraźna że byłam w szoku że niemożliwe stało się możliwe. Ale niestety nie stało się ;) po tej akcji teraz boję się testować 😂
Aż sobie fotkę na pamiątkę trzymam 😂

Załączniki

• received_971673237063544.jpeg
    received_971673237063544.jpeg
    17,5 KB · Wyświetleń: 114
Przecież skoro beta zaczyna się wydzielać od zagnieżdżenia i startuje od poziomu 1-2 Max to test wyłapie to nie od razu na drugi dzień a raczej 3-4 dni później

Ja miałam w nocy z piątku na sobotę takie okresowe bóle, przeszło - zobaczymy jutro / pojutrze czy mogło to być to :)
Tak, wiem ale w poprzednich ciążach takie bóle miałam jednego dnia rano a na drugi dzień test 10 już wychodził z jakąś tam kreską więc myślałam, że tym razem też cokolwiek dojrzę. Pozostaje mi czekać i mieć nadzieję, że jednak to to. 😅

Ja raz się przejechałam na testach DOZ. Kreska była tak wyraźna że byłam w szoku że niemożliwe stało się możliwe. Ale niestety nie stało się ;) po tej akcji teraz boję się testować 😂
Aż sobie fotkę na pamiątkę trzymam 😂
To ja miałam w zeszłym cyklu taki, na żywo całkiem dobrze było widać, odczytane po ok 4-5 minutach ale reszta była negatywna więc kłamał.

Załączniki

• Screenshot_20220220-191134_Gallery.jpg
    Screenshot_20220220-191134_Gallery.jpg
    302,6 KB · Wyświetleń: 97
reklama
To ja miałam w zeszłym cyklu taki, na żywo całkiem dobrze było widać, odczytane po ok 4-5 minutach ale reszta była negatywna więc kłamał.
Ja ten robiłam, bo po dupku nie przychodziła @ 🙈 jakież było moje zdziwienie gdy tą kreskę zobaczyłam 😵 a jeszcze jak @Zazuu stwierdziła, że ta kreska tam jest to prawie nową wyprawkę kupowałam 😁😂

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.