kawaiciastko
Aktywna w BB
a ja dołączam do dziewczyn, które luty uważają już za cykl stracony po kilku dniach niepewności @ jednak przyszła trzymam za nas kciuki w marcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Założę też wątek marcowy i mam nadzieję, że się wszystki uda ja mam testowanie na samym początku marca i mam zamiar wspaniale go otworzyća ja dołączam do dziewczyn, które luty uważają już za cykl stracony po kilku dniach niepewności @ jednak przyszła trzymam za nas kciuki w marcu
Bardzo dobrze, to ważne, żeby czerpać radość z seksu@Ladycarooo nie zmienię zdania. Może dzisiaj młody zaśnie w miarę szybko to wezmę w obroty mojego . @kawaiciastko głowa do góry, mówi się ze nowy cykl nowe możliwości trzymam kciuki
Ja wczoraj (8dpo) miałam straszny ból w okolicy prawego jajnika przez jakąś godzinę i już sobie wkręciłam, że to zagnieżdżenie a dziś rano test biały więc raczej to nie było zagnieżdżenie. ale przez chwilę mogłam się pocieszyć, że coś się zadziało.Ja w poprzednich ciążach miałam pierwsze cienie 12-13 dpo, do okresu zawsze szansa jest.
tu jestem więc trochę w szoku jeśli to faktycznie cień a nie wyobraźnia że tak szybko
Przecież skoro beta zaczyna się wydzielać od zagnieżdżenia i startuje od poziomu 1-2 Max to test wyłapie to nie od razu na drugi dzień a raczej 3-4 dni późniejJa wczoraj (8dpo) miałam straszny ból w okolicy prawego jajnika przez jakąś godzinę i już sobie wkręciłam, że to zagnieżdżenie a dziś rano test biały więc raczej to nie było zagnieżdżenie. ale przez chwilę mogłam się pocieszyć, że coś się zadziało.
może jeszcze coś z tego wyjdzieJa miałam w tym cyklu być kwiatem lotosu na tafli jeziora i wyszło jak zwykle
spokoo chyba wszystkie tak mamy dla mnie tez moje plamienie przy spozniającej się @ było plamienie implantacyjnym człowiek jak chce to wszystko weźmie za objawy ciąży. Dzisiaj dostałam okresu ale jakie było moje zdziwienie, ze na teście który robiłam rano widać cień wiem ze nie sprawdza się po kilku godzinach ale jednak spojrzałam przed wyrzuceniem go do koszaJa wczoraj (8dpo) miałam straszny ból w okolicy prawego jajnika przez jakąś godzinę i już sobie wkręciłam, że to zagnieżdżenie a dziś rano test biały więc raczej to nie było zagnieżdżenie. ale przez chwilę mogłam się pocieszyć, że coś się zadziało.