reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mialam testować dopiero w piątek a jadę juz od poniedziałku 🤣🤣 bo przecież to TEN cykl 🤣
To tak jak ja 😁 ale dalej nieskazitelna biel 🙈
Dzisiaj popoludniu mialam mikro brązowe plamienie, brzuch mnie kreci na @ od paru dni...ale poki co nic sie nie rozkrecilo...zobaczymy co przyniesie noc...

reklama
Witajcie z rana
Odkąd Mężowi pokazalam super wybarwiony owu, zfiksował, on poluje na mnie zamiast ja na niego 🙈🙃🤣 z wczorajszego dnia wyszło dwa razy, rano i wieczorem...🤣😂 a najlepsze, dziś kazał test mi zakupić, jakby dzisiaj miał być wynik 😂🤣😂🤣😂🤣🙈🙈🙈
Do kiedy bezpiecznie pozostać aktywnym selsualnie? Jak Wy długo po takim pasku jesteście aktywne?

Witajcie z rana
Odkąd Mężowi pokazalam super wybarwiony owu, zfiksował, on poluje na mnie zamiast ja na niego 🙈🙃🤣 z wczorajszego dnia wyszło dwa razy, rano i wieczorem...🤣😂 a najlepsze, dziś kazał test mi zakupić, jakby dzisiaj miał być wynik 😂🤣😂🤣😂🤣🙈🙈🙈
Do kiedy bezpiecznie pozostać aktywnym selsualnie? Jak Wy długo po takim pasku jesteście aktywne?

Eee do porodu? 🤣🤣🤣

Witajcie z rana
Ja nie ograniczam się w ogóle 😂

pytanko mam, chyba nie będę się dalej katować i czekać i przy okazji badania tsh zrobię betę, Ale pytanie brzmi czy 10 dpo coś wyjdzie ? A jak nie wyjdzie to czy cykl przekreślony czy dalej testować ? 🤕
Nie przekreślony, mi beta wyszła pierwsza 12dpo (11 była negatywna)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.