reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. A masz pewność kiedy była owulacja w tym cyklu?
+/- 4.02. Byłam wczesniej u gina i potwierdzał, ze jest pecherzyk.Robilam testy owu ale one mi wychodzily praktycznie identyczne 🙉Z seksami działalismy juz od 30.01 i tak caly tydzien z 2 przewami jednodniowymi.🙈

Mam jeszcze 4 dni 😁 zobaczymy

+/- 4.02. Byłam wczesniej u gina i potwierdzał, ze jest pecherzyk.Robilam testy owu ale one mi wychodzily praktycznie identyczne 🙉Z seksami działalismy juz od 30.01 i tak caly tydzien z 2 przewami jednodniowymi.🙈

Mam jeszcze 4 dni 😁 zobaczymy
Trzymam kciuki 🤞

Dzięki💚 wiem, ze ciąża u mnie bedzie bardzo nerwowa i bede latac co 5 min do gina z uwagi na moja historie ale ciaza to teraz jedyne lekarstwo jakie moze mi sie przytrafic 🙏😍

A teraz latam co 5 min czy to juz @ hahaha 😂🙉

Dzięki💚 wiem, ze ciąża u mnie bedzie bardzo nerwowa i bede latac co 5 min do gina z uwagi na moja historie ale ciaza to teraz jedyne lekarstwo jakie moze mi sie przytrafic 🙏😍

Heh, moja przyjaciółka tak miała, że właśnie czuła się jak na okres i cały czas latała do toalety, mimo że już wiedziała że jest w ciąży ;) myślę, że dla każdej z nas ewentualna ciąża jest w pewien sposób stresująca i dopiero na finiszu wyluzujemy :p trzeba być dobrej myśli :)

Powiem ci że jak zaszłam w ciążę to miałam dobrego ginekologa jednak wizyty były co miesiąc, to od początku chodziłam co tydzień/dwa tygodnie do innego ginekologa aby sprawdzić czy wszystko jest ok dodatkowo wykupiłam detektor tętna płodu 😅 I tak chodziłam do lekarzy do 7 miesiąca dopiero wtedy wyluzowałam 🙂 dobrze że miałam prywatną opiekę zdrowotną bo inaczej bym zbankrutowała

Powiem ci że jak zaszłam w ciążę to miałam dobrego ginekologa jednak wizyty były co miesiąc, to od początku chodziłam co tydzień/dwa tygodnie do innego ginekologa aby sprawdzić czy wszystko jest ok dodatkowo wykupiłam detektor tętna płodu 😅 I tak chodziłam do lekarzy do 7 miesiąca dopiero wtedy wyluzowałam 🙂 dobrze że miałam prywatną opiekę zdrowotną bo inaczej bym zbankrutowała
Ja chodzilam do jednego. Najpierw co 2 tyg, a potem juz co mc. Ale jak zajde to bede chodzic tez do dwoch 😁 tak aby caly czas miec kontrole.
U mnie dziecko zylo do konca ale moze namowilas mnie na ten detektor hahahha. Najlepiej caly sprzet do usg poprosze 😹😹😹

reklama
Ja chodzilam do jednego. Najpierw co 2 tyg, a potem juz co mc. Ale jak zajde to bede chodzic tez do dwoch 😁 tak aby caly czas miec kontrole.
U mnie dziecko zylo do konca ale moze namowilas mnie na ten detektor hahahha. Najlepiej caly sprzet do usg poprosze 😹😹😹
Haha tylko to uzależnia 😅😅
Teraz sprzęt pożyczony koleżance 😅 ale w dobie covid mąż nie mógł być ze mną u lekarza więc tak chociaż słyszał 😁

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.