Pierwszy dzień regularnej miesiączki, cykle mam 26 dni książkowe i tak wypadło dzisiaj. Jesli chodzi o owu to nie jestemw stanie stwierdzic dokladnie kiedy u mnie jest. Patrzac na objawy to moze to był 22, 23 stycznia ale nie potwierdzałam testami tego.A czy można zapytać który to dzien po owulacji?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Klaudeczka94
Fanka BB :)
Przygotuj się jak do szpitala - najwyżej nie użyjesz tych rzeczy.Oooo a mnie nic nie mówili o teście i tez mówili na czczo
I może lepiej wez jedzenie do szpitala i potwierdź, czy możesz coś wszamać. :/
Co do testu to lekarz mówił, ze u nich są takie wymogi a nie we wszystkich one obowiązują. Z tym, ze ja to robiłam chyba w sierpniu zeszłego roku.
Blondynka w sieci
Wezmę batonika na poprawę humoru mam nadzieje, że nie będę musiała być na czczo bo mi później zawsze słaboPrzygotuj się jak do szpitala - najwyżej nie użyjesz tych rzeczy.
I może lepiej wez jedzenie do szpitala i potwierdź, czy możesz coś wszamać. :/
Co do testu to lekarz mówił, ze u nich są takie wymogi a nie we wszystkich one obowiązują. Z tym, ze ja to robiłam chyba w sierpniu zeszłego roku.
G
guest-1680456925
Gość
A jednak zawahałam się i zamówiłam testy owu i ciążowe. Chociaż nie będę na mężu wywolywać presji i nie bede za nim biegać z wybarwionym testem owu, postaram się niby przypadkiem doprowadzić, by wyznaczone dni były owocne. Martwi mnie tylko przedluzajacy sie @. Normalnie mam 5 dni w tym miesiącu dzis juz 3 dzień plamienia wymagające wkładki i to czerwone. Nie wiem czy to mi nie rozwala cyklu. Szkoda, ze testy beda dopiero pojutrze, przeczuwam, ze ten cykl będzie krótszy. A co u Was?
AScarlett
Moderator
Ja mialam dziwne plamienia od zeszłego wtorku... jeden dzień rozowe a potem brązowawe. Wczoraj sie w koncu skończyło. Sama nie wiem co to było. Termin @ mam w sobote, także za wczesniej na przedokresowe plamienie.A jednak zawahałam się i zamówiłam testy owu i ciążowe. Chociaż nie będę na mężu wywolywać presji i nie bede za nim biegać z wybarwionym testem owu, postaram się niby przypadkiem doprowadzić, by wyznaczone dni były owocne. Martwi mnie tylko przedluzajacy sie @. Normalnie mam 5 dni w tym miesiącu dzis juz 3 dzień plamienia wymagające wkładki i to czerwone. Nie wiem czy to mi nie rozwala cyklu. Szkoda, ze testy beda dopiero pojutrze, przeczuwam, ze ten cykl będzie krótszy. A co u Was?
Natomiast pewnie się nie powstrzymam i jitro zatestuje
Blondynka w sieci
To czekamy na dwie kreskiJa mialam dziwne plamienia od zeszłego wtorku... jeden dzień rozowe a potem brązowawe. Wczoraj sie w koncu skończyło. Sama nie wiem co to było. Termin @ mam w sobote, także za wczesniej na przedokresowe plamienie.
G
guest-1680456925
Gość
Trzymam kciuki, moje plamienia to kontunuacja @ także mam nadzieję nic nadzwyczajnego. Weekend byl pelen miłości ale do owu jeszcze daleko więc calkiem bezstresowo i przyjemnie rozpoczęliśmy cykl.Ja mialam dziwne plamienia od zeszłego wtorku... jeden dzień rozowe a potem brązowawe. Wczoraj sie w koncu skończyło. Sama nie wiem co to było. Termin @ mam w sobote, także za wczesniej na przedokresowe plamienie.
AScarlett
Moderator
Takie weekendy próbowania sa najlepszeTrzymam kciuki, moje plamienia to kontunuacja @ także mam nadzieję nic nadzwyczajnego. Weekend byl pelen miłości ale do owu jeszcze daleko więc calkiem bezstresowo i przyjemnie rozpoczęliśmy cykl.
reklama
stella33
Hej! Jestem tu nowa ale dołączam do grona lutowych kresek chociaż testowanie wypadnie raczej na początku marca podobnie jak @xxx-xxx zaczelam w zeszłym tygodniu nowy cykl (dzień przed moimi urodzinami pojawiła sie @ a już myślałam ze będę miała prezent dwukreskowy na teście) i od dziś zaczynamy starania. To w sumie dopiero będzie drugi miesiąc od kiedy działamy bo w grudniu miałam laparoskopię - usunęli mi całkiem sporą cystę z jajnika w związku z czym liczę sie z tym, ze droga do celu może być długa ale przecież nie musi - jestem pozytywnie nastawiona pozdrowienia !
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.