reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A czy można zapytać który to dzien po owulacji? ❤️
Pierwszy dzień regularnej miesiączki, cykle mam 26 dni książkowe i tak wypadło dzisiaj. Jesli chodzi o owu to nie jestemw stanie stwierdzic dokladnie kiedy u mnie jest. Patrzac na objawy to moze to był 22, 23 stycznia ale nie potwierdzałam testami tego.

reklama
Dziewczyny bo nie ogarniam , to moje wyniki toksoplazmozy ? To dobrze czy źle ?

Załączniki

• C51BEA0A-3827-45F7-8EB6-F519BA721DDC.jpeg
    C51BEA0A-3827-45F7-8EB6-F519BA721DDC.jpeg
    56,7 KB · Wyświetleń: 96
Oooo a mnie nic nie mówili o teście 🙈 i tez mówili na czczo 🙈
Przygotuj się jak do szpitala - najwyżej nie użyjesz tych rzeczy.
I może lepiej wez jedzenie do szpitala i potwierdź, czy możesz coś wszamać. :/

Co do testu to lekarz mówił, ze u nich są takie wymogi a nie we wszystkich one obowiązują. Z tym, ze ja to robiłam chyba w sierpniu zeszłego roku.

Przygotuj się jak do szpitala - najwyżej nie użyjesz tych rzeczy.
I może lepiej wez jedzenie do szpitala i potwierdź, czy możesz coś wszamać. :/

Co do testu to lekarz mówił, ze u nich są takie wymogi a nie we wszystkich one obowiązują. Z tym, ze ja to robiłam chyba w sierpniu zeszłego roku.
Wezmę batonika na poprawę humoru 😁😁😁 mam nadzieje, że nie będę musiała być na czczo bo mi później zawsze słabo 😁

A jednak zawahałam się i zamówiłam testy owu i ciążowe. Chociaż nie będę na mężu wywolywać presji i nie bede za nim biegać z wybarwionym testem owu, postaram się niby przypadkiem doprowadzić, by wyznaczone dni były owocne. Martwi mnie tylko przedluzajacy sie @. Normalnie mam 5 dni w tym miesiącu dzis juz 3 dzień plamienia wymagające wkładki i to czerwone. Nie wiem czy to mi nie rozwala cyklu. Szkoda, ze testy beda dopiero pojutrze, przeczuwam, ze ten cykl będzie krótszy. A co u Was?

A jednak zawahałam się i zamówiłam testy owu i ciążowe. Chociaż nie będę na mężu wywolywać presji i nie bede za nim biegać z wybarwionym testem owu, postaram się niby przypadkiem doprowadzić, by wyznaczone dni były owocne. Martwi mnie tylko przedluzajacy sie @. Normalnie mam 5 dni w tym miesiącu dzis juz 3 dzień plamienia wymagające wkładki i to czerwone. Nie wiem czy to mi nie rozwala cyklu. Szkoda, ze testy beda dopiero pojutrze, przeczuwam, ze ten cykl będzie krótszy. A co u Was?
Ja mialam dziwne plamienia od zeszłego wtorku... jeden dzień rozowe a potem brązowawe. Wczoraj sie w koncu skończyło. Sama nie wiem co to było. Termin @ mam w sobote, także za wczesniej na przedokresowe plamienie.
Natomiast pewnie się nie powstrzymam i jitro zatestuje :p

Ja mialam dziwne plamienia od zeszłego wtorku... jeden dzień rozowe a potem brązowawe. Wczoraj sie w koncu skończyło. Sama nie wiem co to było. Termin @ mam w sobote, także za wczesniej na przedokresowe plamienie.
To czekamy na dwie kreski ❤️❤️❤️

Trzymam kciuki, moje plamienia to kontunuacja @ także mam nadzieję nic nadzwyczajnego. Weekend byl pelen miłości 🥰🙃🙈 ale do owu jeszcze daleko więc calkiem bezstresowo i przyjemnie rozpoczęliśmy cykl. 😁

Trzymam kciuki, moje plamienia to kontunuacja @ także mam nadzieję nic nadzwyczajnego. Weekend byl pelen miłości 🥰🙃🙈 ale do owu jeszcze daleko więc calkiem bezstresowo i przyjemnie rozpoczęliśmy cykl. 😁
Takie weekendy próbowania sa najlepsze :)

reklama
Hej! Jestem tu nowa ale dołączam do grona lutowych kresek chociaż testowanie wypadnie raczej na początku marca :) podobnie jak @xxx-xxx zaczelam w zeszłym tygodniu nowy cykl (dzień przed moimi urodzinami pojawiła sie @ a już myślałam ze będę miała prezent dwukreskowy na teście) i od dziś zaczynamy starania. To w sumie dopiero będzie drugi miesiąc od kiedy działamy bo w grudniu miałam laparoskopię - usunęli mi całkiem sporą cystę z jajnika w związku z czym liczę sie z tym, ze droga do celu może być długa ale przecież nie musi - jestem pozytywnie nastawiona 🤗 pozdrowienia !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.