reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie z pozytywnym testem, ale chciałam tylko napisac, że zapisałam się na badanie hsg i już mnie z nerwow brzuch rozbolał 😁🙈 Czy któraś z Was miała podawany lek przy tym badaniu dożylnie?
Hej, ja nie miałam żadnego leku podawanego.
Przyjęli mnie do szpitala - zrobili badania krwi, na badanie czekałam na korytarzu i po tym od razu do domu.

reklama
@Blondynka w sieci ja się naczytałam w internecie różnych dziwnych rzeczy i nic z tego co tam pisali nie miałam. Nie ma się co przejmować na zapas :) wiem, ze łatwo powiedzieć ale tez to przeszłam i niepotrzebnie się bałam.

@Blondynka w sieci ja się naczytałam w internecie różnych dziwnych rzeczy i nic z tego co tam pisali nie miałam. Nie ma się co przejmować na zapas :) wiem, ze łatwo powiedzieć ale tez to przeszłam i niepotrzebnie się bałam.
No właśnie ja się staram nie czytać, ale kiepsko mi idzie 😁 a mogłabyś opisać jak to wyglądało? Ile trwało zanim wypuścili Cię do domu i czy w następnym dniu normalnie funkcjonowałaś?

Hej dziewczyny,
Chcialabym niesmialo dołączyć.
Testowac bede sie 18.02.
To nasz pierwszy cykl staran po poznym poronieniem ( 21tc). Dostalismy zielone swiatlo po lekko ponad 3 mcach i od razu przystąpiliśmy do pracy 🙈 nie nastawiam sie na sukces ale niecierpliwie bede wyczekiwac dnia testu.

Trzymam za Was kciuki!
Mocno trzymam kciuki i przesyłam pozytywne myśli 😘

Dziewczyny, no mam bladzizne! jutro jade na bete ale na zywo nawet pod katem nie musze patrzec :D

Załączniki

• 1644226168604.jpeg
    1644226168604.jpeg
    15,5 KB · Wyświetleń: 149
a
Teraz dopiero zauważyłam co napisałaś 🙈 a tez kazali Ci przynieść ze sobą koszule i podkład?
dzien przed jak byłam na teście COVID to kazali mi się przygotować jak do szpitala- koszula, ręcznik itp.
A w dniu badania wyszło, ze nie jest mi to potrzebne.
Lekarz mówił, ze nie trzeba być na czczo a pielęgniarka mi powiedziała, ze dobrze, ze nic nie jadłam bo trzeba zrobić badania krwi. Trochę bałagan tam mieli :p

reklama
a

dzien przed jak byłam na teście COVID to kazali mi się przygotować jak do szpitala- koszula, ręcznik itp.
A w dniu badania wyszło, ze nie jest mi to potrzebne.
Lekarz mówił, ze nie trzeba być na czczo a pielęgniarka mi powiedziała, ze dobrze, ze nic nie jadłam bo trzeba zrobić badania krwi. Trochę bałagan tam mieli :p
Oooo a mnie nic nie mówili o teście 🙈 i tez mówili na czczo 🙈

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.