reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie z pozytywnym testem, ale chciałam tylko napisac, że zapisałam się na badanie hsg i już mnie z nerwow brzuch rozbolał 😁🙈 Czy któraś z Was miała podawany lek przy tym badaniu dożylnie?
Hej, ja nie miałam żadnego leku podawanego.
Przyjęli mnie do szpitala - zrobili badania krwi, na badanie czekałam na korytarzu i po tym od razu do domu.

reklama
@Blondynka w sieci ja się naczytałam w internecie różnych dziwnych rzeczy i nic z tego co tam pisali nie miałam. Nie ma się co przejmować na zapas :) wiem, ze łatwo powiedzieć ale tez to przeszłam i niepotrzebnie się bałam.

@Blondynka w sieci ja się naczytałam w internecie różnych dziwnych rzeczy i nic z tego co tam pisali nie miałam. Nie ma się co przejmować na zapas :) wiem, ze łatwo powiedzieć ale tez to przeszłam i niepotrzebnie się bałam.
No właśnie ja się staram nie czytać, ale kiepsko mi idzie 😁 a mogłabyś opisać jak to wyglądało? Ile trwało zanim wypuścili Cię do domu i czy w następnym dniu normalnie funkcjonowałaś?

Hej dziewczyny,
Chcialabym niesmialo dołączyć.
Testowac bede sie 18.02.
To nasz pierwszy cykl staran po poznym poronieniem ( 21tc). Dostalismy zielone swiatlo po lekko ponad 3 mcach i od razu przystąpiliśmy do pracy 🙈 nie nastawiam sie na sukces ale niecierpliwie bede wyczekiwac dnia testu.

Trzymam za Was kciuki!
Mocno trzymam kciuki i przesyłam pozytywne myśli 😘

Dziewczyny, no mam bladzizne! jutro jade na bete ale na zywo nawet pod katem nie musze patrzec :D

Załączniki

• 1644226168604.jpeg
    1644226168604.jpeg
    15,5 KB · Wyświetleń: 140
a
Teraz dopiero zauważyłam co napisałaś 🙈 a tez kazali Ci przynieść ze sobą koszule i podkład?
dzien przed jak byłam na teście COVID to kazali mi się przygotować jak do szpitala- koszula, ręcznik itp.
A w dniu badania wyszło, ze nie jest mi to potrzebne.
Lekarz mówił, ze nie trzeba być na czczo a pielęgniarka mi powiedziała, ze dobrze, ze nic nie jadłam bo trzeba zrobić badania krwi. Trochę bałagan tam mieli :p

reklama
a

dzien przed jak byłam na teście COVID to kazali mi się przygotować jak do szpitala- koszula, ręcznik itp.
A w dniu badania wyszło, ze nie jest mi to potrzebne.
Lekarz mówił, ze nie trzeba być na czczo a pielęgniarka mi powiedziała, ze dobrze, ze nic nie jadłam bo trzeba zrobić badania krwi. Trochę bałagan tam mieli :p
Oooo a mnie nic nie mówili o teście 🙈 i tez mówili na czczo 🙈

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.