reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej! Jestem tu nowa ale dołączam do grona lutowych kresek chociaż testowanie wypadnie raczej na początku marca :) podobnie jak @xxx-xxx zaczelam w zeszłym tygodniu nowy cykl (dzień przed moimi urodzinami pojawiła sie @ a już myślałam ze będę miała prezent dwukreskowy na teście) i od dziś zaczynamy starania. To w sumie dopiero będzie drugi miesiąc od kiedy działamy bo w grudniu miałam laparoskopię - usunęli mi całkiem sporą cystę z jajnika w związku z czym liczę sie z tym, ze droga do celu może być długa ale przecież nie musi - jestem pozytywnie nastawiona 🤗 pozdrowienia !
Hejo! Trzymam kciuki, żebyś na następny miesiąc już nie musiała się wpisywać :D

reklama
Hej! Jestem tu nowa ale dołączam do grona lutowych kresek chociaż testowanie wypadnie raczej na początku marca :) podobnie jak @xxx-xxx zaczelam w zeszłym tygodniu nowy cykl (dzień przed moimi urodzinami pojawiła sie @ a już myślałam ze będę miała prezent dwukreskowy na teście) i od dziś zaczynamy starania. To w sumie dopiero będzie drugi miesiąc od kiedy działamy bo w grudniu miałam laparoskopię - usunęli mi całkiem sporą cystę z jajnika w związku z czym liczę sie z tym, ze droga do celu może być długa ale przecież nie musi - jestem pozytywnie nastawiona [emoji847] pozdrowienia !

Powodzenia! Sprawdzalas AMH?

Hej! Jestem tu nowa ale dołączam do grona lutowych kresek chociaż testowanie wypadnie raczej na początku marca :) podobnie jak @xxx-xxx zaczelam w zeszłym tygodniu nowy cykl (dzień przed moimi urodzinami pojawiła sie @ a już myślałam ze będę miała prezent dwukreskowy na teście) i od dziś zaczynamy starania. To w sumie dopiero będzie drugi miesiąc od kiedy działamy bo w grudniu miałam laparoskopię - usunęli mi całkiem sporą cystę z jajnika w związku z czym liczę sie z tym, ze droga do celu może być długa ale przecież nie musi - jestem pozytywnie nastawiona 🤗 pozdrowienia !
Cześć! 👋

@AScarlett testowałaś? 😉

Dziewczyny, ktora aplikacja jest do odczytywania pasków owu? Zapomnialam. Moj dzisiejszy test z teraz owu...negatywny wiadomo, czyzby owu miala być szybciej niż za 8 dni? Czy mogą one wskazywać na owu a moze do niej nie dojść?

Załączniki

• 20220208_091804.jpg
    20220208_091804.jpg
    158 KB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny, ktora aplikacja jest do odczytywania pasków owu? Zapomnialam. Moj dzisiejszy test z teraz owu...negatywny wiadomo, czyzby owu miala być szybciej niż za 8 dni? Czy mogą one wskazywać na owu a moze do niej nie dojść?
. Ja używam aplikacji Premom, ale nie wiem, czy takie z szybką wyłapie, bo ja używam paskowych z DL i te łapało ładnie (a facelle strumieniowych nie chciało mi wyłapać, musiałam sama kolor kresek ustawiać). Ja mam zawsze drugą kreskę, obojętnie w którym dniu cyklu zrobię, więc to nic nie znaczy 😝 W jednym cyklu 6dc miałam mocną kreskę prawie taką jak testowa i aplikacja wyłapała jako high, a pik był dopiero 7 dni później 😉

Dziś wypada mi 10 dni po owulacji i pokusiłam się na test z rana i już żałuje bo teraz siedzę i myśle czy tu coś widzę czy nie. Z góry mowie, że zdjęcie zrobione przed upływem 5 minut, tylko nie mam pojęcia skąd to różowe tło na pasku 🙈 help 🙈 na żywo coś przebija, ale to chyba kreska testowa 🙈

Załączniki

• 4A5EF7F8-4710-4C7E-9982-DC25CDFEC704.jpeg
    4A5EF7F8-4710-4C7E-9982-DC25CDFEC704.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 153
Cos jakby przebija, zrob teraz jak odparowało, ta kontrolna jest zawsze szara, jesli ciąża musi miec przeblysk różu, dawaj odparowany na foto.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.