reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Napisze :) póki co, zmieniłam pory brania luteiny, brałam dwie na noc, a dziś wzięłam 1 rano i będę brała 1 wieczorem.

reklama
Nie mam pojęcia z czego, ale na aplikatorze wyglada to jakby początek miesiączki. Jutro będę pisała do ginekologa w tej sprawie. Zobaczymy
Gdzies czytałam że nie jest zalecane aplikowanie luteiny aplikatorem bo może podrażniać i że lepiej po prostu palcem. Moze to przyczyna plamień. U mnie w Hiszpanii do progesteronu nawet nie dodają aplikatora, jedziesz z paluchem 😆

Gdzies czytałam że nie jest zalecane aplikowanie luteiny aplikatorem bo może podrażniać i że lepiej po prostu palcem. Moze to przyczyna plamień. U mnie w Hiszpanii do progesteronu nawet nie dodają aplikatora, jedziesz z paluchem 😆
No to od dzisiaj aplikator ląduje w koszu 🙈 oby to było to, dziękuje za radę ❤️❤️❤️

Też o tym pomyślałam. Skaleczyłam się kiedyś aplikatorem i plamiłam przez dzień. Od razu przeszłam na aplikację palcem i się to nie powtórzyło

Hej dziewczynki ;)

Chce się poradzić bo zaraz zgłupieje.
Pozytywny test owy wyszedł 24 stycznia
Dzisiaj rano zrobiłam test ale niestety biel vizira , okres planowo na 9 luty .
Od kilku dni mam bolące podbrzusze co jakiś czas i wrażenie jak bym miała zapalenie pęcherza i byłoby tam pełno. Nie wiem co mam myśleć bo zaczynam świrować , pewnie dlatego że starania o drugie dziecko po 11 latach od poprzedniego.

Jak myślicie czy jeżeli teraz testy wychodzą negatywne jest jeszcze jakaś szansa?

Mi ból podbrzusza i ból piersi wskazywał na @, testy były negatywne. Ale u kazdej inaczej moze być, bo symptomy @ i ciąży są bardzo zbliżone.

Hej dziewczyny,
Chcialabym niesmialo dołączyć.
Testowac bede sie 18.02.
To nasz pierwszy cykl staran po poznym poronieniem ( 21tc). Dostalismy zielone swiatlo po lekko ponad 3 mcach i od razu przystąpiliśmy do pracy 🙈 nie nastawiam sie na sukces ale niecierpliwie bede wyczekiwac dnia testu.

Trzymam za Was kciuki!

reklama
Ja nie z pozytywnym testem, ale chciałam tylko napisac, że zapisałam się na badanie hsg i już mnie z nerwow brzuch rozbolał 😁🙈 Czy któraś z Was miała podawany lek przy tym badaniu dożylnie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.