Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Napisze póki co, zmieniłam pory brania luteiny, brałam dwie na noc, a dziś wzięłam 1 rano i będę brała 1 wieczorem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzies czytałam że nie jest zalecane aplikowanie luteiny aplikatorem bo może podrażniać i że lepiej po prostu palcem. Moze to przyczyna plamień. U mnie w Hiszpanii do progesteronu nawet nie dodają aplikatora, jedziesz z paluchemNie mam pojęcia z czego, ale na aplikatorze wyglada to jakby początek miesiączki. Jutro będę pisała do ginekologa w tej sprawie. Zobaczymy
No to od dzisiaj aplikator ląduje w koszu oby to było to, dziękuje za radęGdzies czytałam że nie jest zalecane aplikowanie luteiny aplikatorem bo może podrażniać i że lepiej po prostu palcem. Moze to przyczyna plamień. U mnie w Hiszpanii do progesteronu nawet nie dodają aplikatora, jedziesz z paluchem
Też o tym pomyślałam. Skaleczyłam się kiedyś aplikatorem i plamiłam przez dzień. Od razu przeszłam na aplikację palcem i się to nie powtórzyłoGdzies czytałam że nie jest zalecane aplikowanie luteiny aplikatorem bo może podrażniać i że lepiej po prostu palcem. Moze to przyczyna plamień. U mnie w Hiszpanii do progesteronu nawet nie dodają aplikatora, jedziesz z paluchem