reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie pobolewa i piersi tez bolą także tylko testy mówią że w ciąży nie jestem jak przyjmuje progesteron

Kochane u mnie chyba nic z tego. Już sama nie wiem, wstałam dziś lewą nogą 🙈 przy aplikowaniu luteiny mam jakieś beżowo-brązowe plamienie na aplikatorze, okres planowo dopiero za tydzień. Aczkolwiek chyba już ten miesiąc spisalam na straty.

Ja nie wytrzymałam i zrobilam test. @ za 5 dni, ale pink superczuły bielutki.... także chyba również nic z tego

Ja nie wytrzymałam i zrobilam test. @ za 5 dni, ale pink superczuły bielutki.... także chyba również nic z tego
Daj sobie czas (wiem, to trudne!) U mnie 5 dni przed okresem pink biały, 2 dni przed okresem dwie kreski. Już się przekonałam, że w tematach ciążowych jeden dzień potrafi zrobić ogromną różnicę

Daj sobie czas (wiem, to trudne!) U mnie 5 dni przed okresem pink biały, 2 dni przed okresem dwie kreski. Już się przekonałam, że w tematach ciążowych jeden dzień potrafi zrobić ogromną różnicę
Wiem ze poki nie ma okresu ciagle jest szansa :p ale czekanie jest straszne. Jak zobaczylam znowu biel testu to złapałam doła.

Nie mam pojęcia z czego, ale na aplikatorze wyglada to jakby początek miesiączki. Jutro będę pisała do ginekologa w tej sprawie. Zobaczymy

reklama
Nie mam pojęcia z czego, ale na aplikatorze wyglada to jakby początek miesiączki. Jutro będę pisała do ginekologa w tej sprawie. Zobaczymy
Jak ja pytałam ginekolog o plamienie to powiedziała że przyczyn moze byc wiele i związane ze wszystkim... trzymam kciuki żeby to jednak nie byl okres! Napisz co ci gin powiedzial

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.