coca
Fanka BB :)
A miałaś dopochwową?
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś dopochwową?
Daj sobie czas (wiem, to trudne!) U mnie 5 dni przed okresem pink biały, 2 dni przed okresem dwie kreski. Już się przekonałam, że w tematach ciążowych jeden dzień potrafi zrobić ogromną różnicęJa nie wytrzymałam i zrobilam test. @ za 5 dni, ale pink superczuły bielutki.... także chyba również nic z tego
Wiem ze poki nie ma okresu ciagle jest szansa ale czekanie jest straszne. Jak zobaczylam znowu biel testu to złapałam doła.Daj sobie czas (wiem, to trudne!) U mnie 5 dni przed okresem pink biały, 2 dni przed okresem dwie kreski. Już się przekonałam, że w tematach ciążowych jeden dzień potrafi zrobić ogromną różnicę
To tak jak ja jak zobaczyłam plamienie.Wiem ze poki nie ma okresu ciagle jest szansa ale czekanie jest straszne. Jak zobaczylam znowu biel testu to złapałam doła.
A wiesz z czego to plamienie? Juz przedokresowe? Pisalas ze to luteina widze. Moze jeszcze nie wszytko stracone?To tak jak ja jak zobaczyłam plamienie.
Jak ja pytałam ginekolog o plamienie to powiedziała że przyczyn moze byc wiele i związane ze wszystkim... trzymam kciuki żeby to jednak nie byl okres! Napisz co ci gin powiedzialNie mam pojęcia z czego, ale na aplikatorze wyglada to jakby początek miesiączki. Jutro będę pisała do ginekologa w tej sprawie. Zobaczymy