reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mam wrażenie, ze piersi juz nie są tak tkliwe jak były i ze chyba w tym cyklu zawiodę się . Nie wiem czemu takie myślenie akurat dzis mam ale te cycki jakieś miękkie się stały. .. i to przepraszam "sranko i żyganko" calodniowe + ten ząb, ktory na szczęscie boli mniej już wykończyły mnie dziś... a od rana do 12 żyłam w przekonaniu, że 100% się uda 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
U mnie oporcz kremowego śluzu nic nowego, piersi normalne - w zeszłym cyklu były już w tym dc twardsze… nie jestem ekspertem w badaniu szyjki a temp. jeszcze nie mierze wiec nie wiem co z tego będzie… jedyne co czułam wczoraj to takie lekkie skurcze brzucha nad i pod pępkiem. Jak u Ciebie @xxx-xxx ?

reklama
Kurcze, dziwne sprawy. Daj znać jak się akcj potoczy bo te kreski (ta poprzednia i na tym różowym) są widoczne.
Test z dzisiaj rana, kreska wyszła odrazu 🙈 już nic nie rozumiem. Czy ktoś był w takiej sytuacji, ze od 25 dnia cyklu wychodziły takie jasne kreski? Dziś 28.. nie wiem czy może coś z hormonami nie tak. Cykle mam nieregularne, wiec nie wiem kiedy naprawdę powinnam się testować. Po pierwszym nieudanym cyklu z klomifen miałam cykl 32 dni. ( normalnie niekiedy 70 dni) wiec może muszę przeczekać jeszcze te 4 dni..

Załączniki

• 9898338D-E2A2-4F68-9A78-54781CAADE4B.jpeg
    9898338D-E2A2-4F68-9A78-54781CAADE4B.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 109
Test z dzisiaj rana, kreska wyszła odrazu 🙈 już nic nie rozumiem. Czy ktoś był w takiej sytuacji, ze od 25 dnia cyklu wychodziły takie jasne kreski? Dziś 28.. nie wiem czy może coś z hormonami nie tak. Cykle mam nieregularne, wiec nie wiem kiedy naprawdę powinnam się testować. Po pierwszym nieudanym cyklu z klomifen miałam cykl 32 dni. ( normalnie niekiedy 70 dni) wiec może muszę przeczekać jeszcze te 4 dni..

Zrobiłabym betę :)

Ja tez 🙈🙈 ale mieszkam w de i nawet nie wiem gdzie się udać, żeby to zrobić. Za tydzień będę w pl to od razu pójdę. Moj gin na urlopie do przyszłego tygodnia.. ehh Cierpliwość się teraz przyda :)
Bez sensu :( ale wydaje mi się, ze coś może być na rzeczy i mocno trzymam kciuki

Ja tez 🙈🙈 ale mieszkam w de i nawet nie wiem gdzie się udać, żeby to zrobić. Za tydzień będę w pl to od razu pójdę. Moj gin na urlopie do przyszłego tygodnia.. ehh Cierpliwość się teraz przyda :)
No beta tu jest potrzebn. Te kreski są widoczne gołym okiem. Coś jest na rzeczy.

U mnie oporcz kremowego śluzu nic nowego, piersi normalne - w zeszłym cyklu były już w tym dc twardsze… nie jestem ekspertem w badaniu szyjki a temp. jeszcze nie mierze wiec nie wiem co z tego będzie… jedyne co czułam wczoraj to takie lekkie skurcze brzucha nad i pod pępkiem. Jak u Ciebie @xxx-xxx ?
Ja mam szyjke macicy zamkniętą i wysoko uniesioną, przynajmniej tak ja odbieram. Śluz gesty i biały. Piersi nie są wrazliwe, normalne jak zwykle i miękkie. Co mnie osobiscie martwi, podbrzusze ok, nic tam juz nie odczuwam. Moje testy testeo plytkowe pokazuja mi 2 kreski po uplywie czasu, czyli negatywne. Dziś 23dc i 9 dni do okresu.
Jestem 7 dni po owu

Załączniki

• 20220222_132755.jpg
    20220222_132755.jpg
    431,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja mam szyjke macicy zamkniętą i wysoko uniesioną, przynajmniej tak ja odbieram. Śluz gesty i biały. Piersi nie są wrazliwe, normalne jak zwykle i miękkie. Co mnie osobiscie martwi, podbrzusze ok, nic tam juz nie odczuwam. Moje testy testeo plytkowe pokazuja mi 2 kreski po uplywie czasu, czyli negatywne. Dziś 23dc i 9 dni do okresu.
Właśnie mnie tez zastanawiają moje piersi, coś za luźne są, szyjkę badałam - podobnie jak u ciebie na moj gust. Zrobie dziś facelle bo mam dwa, Clearblue zostawiam na piątek 😅

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.