reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie coraz bliżej piku 😎
Tez chce taka krechę...😪 ja nie wiem co ja robię źle że mi bladzioszki wychodzą 😔 ile czekacie na odczytanie wyniku? Pierwszy cykl z testami owu.. odczytuje o czasie 5 min a są tak blade. Dopiero jak poczekam dłużej 7-8 to barw się bardziej... już sama nie wiem 🥲 wg flo okres 8.02 ale jestem po kuracji bromerconem. Tzn skończyłam na początku cyklu także nie wiem dokładnie kiedy okres ale sądzić po tych testach owu to będzie cykl +30 co podczas kuracji na zbicie prolaktyny miałam 24-27 ...

Moje bladzioszki a tu już dziś 16dc i nic nie wych9dzi😔

Załączniki

• Screenshot_20220127-103604_Premom.jpg
    Screenshot_20220127-103604_Premom.jpg
    142,8 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
reklama
Kochane powiedzcie mi, czy wiecie może jak jest ze staraniem o dziecko, a szczepieniem na Covid?
Ja właśnie też jestem ciekawa... Oboje z mężem nie jesteśmy zaszczepieni, w sumie dlatego że nie czujemy takiej potrzeby, przeszliśmy covid jakieś 1,5 roku temu i nie było to nic strasznego dla nas 🤷🏻‍♀️ Ale właśnie w kontekście ewentualnej ciąży, później porodu też się zastanawiam co robić 😩 żeby później nie było problemów

Ja właśnie też jestem ciekawa... Oboje z mężem nie jesteśmy zaszczepieni, w sumie dlatego że nie czujemy takiej potrzeby, przeszliśmy covid jakieś 1,5 roku temu i nie było to nic strasznego dla nas 🤷🏻‍♀️ Ale właśnie w kontekście ewentualnej ciąży, później porodu też się zastanawiam co robić 😩 żeby później nie było problemów
Ja pracuje jako fizjoterapeuta i w piątek idę sie szczepić i tak sie właśnie zastanawiam co i jak

Tez chce taka krechę...😪 ja nie wiem co ja robię źle że mi bladzioszki wychodzą 😔 ile czekacie na odczytanie wyniku? Pierwszy cykl z testami owu.. odczytuje o czasie 5 min a są tak blade. Dopiero jak poczekam dłużej 7-8 to barw się bardziej... już sama nie wiem 🥲 wg flo okres 8.02 ale jestem po kuracji bromerconem. Tzn skończyłam na początku cyklu także nie wiem dokładnie kiedy okres ale sądzić po tych testach owu to będzie cykl +30 co podczas kuracji na zbicie prolaktyny miałam 24-27 ...

Moje bladzioszki a tu już dziś 16dc i nic nie wych9dzi😔
mnie zawsze dziwiło jak niektórzy piszą, że na owulacyjnym mają jedną kreskę, ja zawsze mam drugą 😝 Robię wg instrukcji, widocznie taki mam wyrzut lh 😁 Co nie do końca jest takie super, bo czasem nie wiadomo czy to już pozytyw, czy jeszcze nie... 🤣

Do @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka 🙈🙈🙈
mi w październiku wyszedl test pozytywny dopiero jakies 5 dni po dniu spodziewanej meisiaczki😅 owulacja się może zawsze przesunąć i zagnieżdżenie tez troche trwa 😊

mi w październiku wyszedl test pozytywny dopiero jakies 5 dni po dniu spodziewanej meisiaczki😅 owulacja się może zawsze przesunąć i zagnieżdżenie tez troche trwa 😊
I oby u mnie tak było 🙈😁😊
Ja zaszczepilam się jednorazową dawka Johnson w sierpniu.
Kolezanka 2 dawkę Pfizer brała juz będąc w ciazy, ginekolog zalecila, bezpieczniej sie zaszczepic w ciąży niz zachorować będąc w ciąży.

reklama
I oby u mnie tak było 🙈😁😊
Ja zaszczepilam się jednorazową dawka Johnson w sierpniu.
Kolezanka 2 dawkę Pfizer brała juz będąc w ciazy, ginekolog zalecila, bezpieczniej sie zaszczepic w ciąży niz zachorować będąc w ciąży.
No ja szczepiłam sie też Johnsonem w czerwcu i w poniedziałek idę na kolejną dawkę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.