reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie coraz bliżej piku 😎
Tez chce taka krechę...😪 ja nie wiem co ja robię źle że mi bladzioszki wychodzą 😔 ile czekacie na odczytanie wyniku? Pierwszy cykl z testami owu.. odczytuje o czasie 5 min a są tak blade. Dopiero jak poczekam dłużej 7-8 to barw się bardziej... już sama nie wiem 🥲 wg flo okres 8.02 ale jestem po kuracji bromerconem. Tzn skończyłam na początku cyklu także nie wiem dokładnie kiedy okres ale sądzić po tych testach owu to będzie cykl +30 co podczas kuracji na zbicie prolaktyny miałam 24-27 ...

Moje bladzioszki a tu już dziś 16dc i nic nie wych9dzi😔

Załączniki

• Screenshot_20220127-103604_Premom.jpg
    Screenshot_20220127-103604_Premom.jpg
    142,8 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
Kochane powiedzcie mi, czy wiecie może jak jest ze staraniem o dziecko, a szczepieniem na Covid?
Ja właśnie też jestem ciekawa... Oboje z mężem nie jesteśmy zaszczepieni, w sumie dlatego że nie czujemy takiej potrzeby, przeszliśmy covid jakieś 1,5 roku temu i nie było to nic strasznego dla nas 🤷🏻‍♀️ Ale właśnie w kontekście ewentualnej ciąży, później porodu też się zastanawiam co robić 😩 żeby później nie było problemów

Ja właśnie też jestem ciekawa... Oboje z mężem nie jesteśmy zaszczepieni, w sumie dlatego że nie czujemy takiej potrzeby, przeszliśmy covid jakieś 1,5 roku temu i nie było to nic strasznego dla nas 🤷🏻‍♀️ Ale właśnie w kontekście ewentualnej ciąży, później porodu też się zastanawiam co robić 😩 żeby później nie było problemów
Ja pracuje jako fizjoterapeuta i w piątek idę sie szczepić i tak sie właśnie zastanawiam co i jak

Tez chce taka krechę...😪 ja nie wiem co ja robię źle że mi bladzioszki wychodzą 😔 ile czekacie na odczytanie wyniku? Pierwszy cykl z testami owu.. odczytuje o czasie 5 min a są tak blade. Dopiero jak poczekam dłużej 7-8 to barw się bardziej... już sama nie wiem 🥲 wg flo okres 8.02 ale jestem po kuracji bromerconem. Tzn skończyłam na początku cyklu także nie wiem dokładnie kiedy okres ale sądzić po tych testach owu to będzie cykl +30 co podczas kuracji na zbicie prolaktyny miałam 24-27 ...

Moje bladzioszki a tu już dziś 16dc i nic nie wych9dzi😔
mnie zawsze dziwiło jak niektórzy piszą, że na owulacyjnym mają jedną kreskę, ja zawsze mam drugą 😝 Robię wg instrukcji, widocznie taki mam wyrzut lh 😁 Co nie do końca jest takie super, bo czasem nie wiadomo czy to już pozytyw, czy jeszcze nie... 🤣

Do @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka 🙈🙈🙈
mi w październiku wyszedl test pozytywny dopiero jakies 5 dni po dniu spodziewanej meisiaczki😅 owulacja się może zawsze przesunąć i zagnieżdżenie tez troche trwa 😊

mi w październiku wyszedl test pozytywny dopiero jakies 5 dni po dniu spodziewanej meisiaczki😅 owulacja się może zawsze przesunąć i zagnieżdżenie tez troche trwa 😊
I oby u mnie tak było 🙈😁😊
Ja zaszczepilam się jednorazową dawka Johnson w sierpniu.
Kolezanka 2 dawkę Pfizer brała juz będąc w ciazy, ginekolog zalecila, bezpieczniej sie zaszczepic w ciąży niz zachorować będąc w ciąży.

reklama
I oby u mnie tak było 🙈😁😊
Ja zaszczepilam się jednorazową dawka Johnson w sierpniu.
Kolezanka 2 dawkę Pfizer brała juz będąc w ciazy, ginekolog zalecila, bezpieczniej sie zaszczepic w ciąży niz zachorować będąc w ciąży.
No ja szczepiłam sie też Johnsonem w czerwcu i w poniedziałek idę na kolejną dawkę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.