reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny potrzebuję porady. O 18:00 na usg na lewym jajniku pęcherzyk 17mm (niedługo powinwn pęknąć), endometrium grubiutkie, przyjmuję, że owu będzie jutro (czyli 14dc) kiedy wyznaczyć testowanie? Zawsze czekam do późna, a teraz mam zapas testów i chcę się rozbestwić i sikać wcześniej. Czy 10dpo będzie ok? 😝
Ja zaczęłam chyba od 20.01 , gdzie prawdo podobnie 14.01 mialam owu 😁👍🙈 oblicz ile testów starczy do przewidywanego @ i "siuraj" codziennie jak ja....🤣😂

Dzisiaj boli mnie jajnik, raz jeden raz drugi, jak łagodna fala bólu przeplywa mi z 1 str na 2, do tego piersi dołączyły, nieuchronnie zblizam sie do terminu @

30 dc i negatywny 🥴😔😑
Mimo tylko 3 kropelek rozlał sie jak głupi gryy
Cofam oskarżenie w stosunku do Pink, przynajmniej tam jest czytelnie bez rozlewu barwnika...
Zapisalam sie na prawo jazdy, będę miała zajęcie na miesiące 🤔🙄😶

Załączniki

• 20220127_095839.jpg
    20220127_095839.jpg
    765,5 KB · Wyświetleń: 118
30 dc i negatywny 🥴😔😑
Mimo tylko 3 kropelek rozlał sie jak głupi gryy
Cofam oskarżenie w stosunku do Pink, przynajmniej tam jest czytelnie bez rozlewu barwnika...
Zapisalam sie na prawo jazdy, będę miała zajęcie na miesiące 🤔🙄😶
No właśnie wszyscy narzekają na te pinki, a u mnie nigdy nie pozostawiał żadnych wątpliwości - żadnej kreski, nawet po czasie. Biel vizira.

No właśnie wszyscy narzekają na te pinki, a u mnie nigdy nie pozostawiał żadnych wątpliwości - żadnej kreski, nawet po czasie. Biel vizira.
Do @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka 🙈🙈🙈

reklama
No różni
Do @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka 🙈🙈🙈
e to dziewczynom wychodzi, ale z moich obserwaji wynika, że częściej przed terminem niż po terminie. Ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie jeszcze coś się pojawiło <3

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.