reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny potrzebuję porady. O 18:00 na usg na lewym jajniku pęcherzyk 17mm (niedługo powinwn pęknąć), endometrium grubiutkie, przyjmuję, że owu będzie jutro (czyli 14dc) kiedy wyznaczyć testowanie? Zawsze czekam do późna, a teraz mam zapas testów i chcę się rozbestwić i sikać wcześniej. Czy 10dpo będzie ok? 😝
Ja zaczęłam chyba od 20.01 , gdzie prawdo podobnie 14.01 mialam owu 😁👍🙈 oblicz ile testów starczy do przewidywanego @ i "siuraj" codziennie jak ja....🤣😂

Dzisiaj boli mnie jajnik, raz jeden raz drugi, jak łagodna fala bólu przeplywa mi z 1 str na 2, do tego piersi dołączyły, nieuchronnie zblizam sie do terminu @

30 dc i negatywny 🥴😔😑
Mimo tylko 3 kropelek rozlał sie jak głupi gryy
Cofam oskarżenie w stosunku do Pink, przynajmniej tam jest czytelnie bez rozlewu barwnika...
Zapisalam sie na prawo jazdy, będę miała zajęcie na miesiące 🤔🙄😶

Załączniki

• 20220127_095839.jpg
    20220127_095839.jpg
    765,5 KB · Wyświetleń: 114
30 dc i negatywny 🥴😔😑
Mimo tylko 3 kropelek rozlał sie jak głupi gryy
Cofam oskarżenie w stosunku do Pink, przynajmniej tam jest czytelnie bez rozlewu barwnika...
Zapisalam sie na prawo jazdy, będę miała zajęcie na miesiące 🤔🙄😶
No właśnie wszyscy narzekają na te pinki, a u mnie nigdy nie pozostawiał żadnych wątpliwości - żadnej kreski, nawet po czasie. Biel vizira.

No właśnie wszyscy narzekają na te pinki, a u mnie nigdy nie pozostawiał żadnych wątpliwości - żadnej kreski, nawet po czasie. Biel vizira.
Do @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka 🙈🙈🙈

reklama
No różni
Do @ mam 2 dni, zamowilam 4 pinki super czułe zrobie je od pojutrza dzien po dniu i koniec mojego testowania. Chyba ze @ mnie wyprzedzi... kolezanka w dniu @ miała ledwo widoczną kreska a 2 dni po juz ekstra wyraźną, mowi, ze za wcześnie je robie. Mozliwe.... Ale sa tu dziewczyny, ktorym wyszlo kilka dni przed @ i nastawiam sie pesymistycznie, skoro u mnie biało. Ogolnie przetestowalam tyle testów, ze wracam z pochyloną głową do Pinka 🙈🙈🙈
e to dziewczynom wychodzi, ale z moich obserwaji wynika, że częściej przed terminem niż po terminie. Ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie jeszcze coś się pojawiło <3

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.